Libnet.ro
UNICEF

21:30

Crestinii celebreaza, astazi, inaltarea Sfintei Cruci

România Liberă România Liberă,
Crestinii celebreaza, astazi, inaltarea Sfintei Cruci

Joi, 14 septembrie, are loc una dintre cele mai vechi si mai importante sarbatori ortodoxe, inaltarea Sfintei Cruci, cunoscuta in popor drept Ziua Crucii. continuă pe România Liberă

Superstitii la inaltarea Sfintei Cruci. Ziua in care busuiocul sfintit capata puteri miraculoase in credinta crestin-ortodoxa

In fiecare an, la 14 septembrie, crestinii sarbatoresc inaltarea Sfintei Cruci pe care a fost rastignit Mantuitorul, zi incarcata de semnificatii deosebite. in popor, aceasta sarbatoare se mai numeste si Ziua Crucii si este considerata data ce vesteste sfarsitul verii si inceputul toamnei.

iNALTAREA SFINTEI CRUCI. Traditii si obiceiuri de inaltarea Sfintei Cruci. E un mare pacat sa faci asta pe 14 septembrie

Data de 14 septembrie este foarte importanta pentru ortodocsi, caci se sarbatoreste Inaltarea Sfintei Cruci. Iata ce NU SE FACE in aceasta zi. Iata care sunt cele mai importante interdictii din ziua Inaltarii Sfintei.

inaltarea Sfintei Cruci. Ce nu e bine sa faci in aceasta zi

inaltarea Sfintei Cruci este o sarbatoare importanta, amintind credinciosilor despre patimile Mantuitorului. De Ziua Crucii.

inaltarea Sfintei Cruci. Traditii si obiceiuri

Una dintre cele mai vechi si mai importante sarbatori ortodoxe, inaltarea Sfintei Cruci, cunoscuta in popor drept Ziua Crucii, este celebrata in fiecare an pe.

inaltarea Sfintei Cruci - Mare sarbatoare in calendarul ortodox

Una dintre cele mai vechi si mai importante sarbatori ortodoxe, inaltarea Sfintei Cruci, cunoscuta in popor drept Ziua Crucii, este celebrata in fiecare an pe.

iNALTAREA SFINTEI CRUCI. Traditii si obiceiuri. Ce e bine sa faci pe 14 septembrie

Ziua de 14 septembrie, inaltarea Sfintei Cruci Ziua Crucii, este considerata si data ce vesteste sfarsitul verii si inceputul toamnei.

iNALTAREA SFINTEI CRUCI. Ce nu se mananca pe 14 septembrie. Sunt alimente interzise

In fiecare an, pe 14 septembrie, credinciosii praznuiesc inaltarea Sfintei Cruci, una dintre cele mai vechi sarbatori crestine. Ea aminteste de.

Sarbatoarea inaltarii Sfintei Cruci, hramul unei mari manastiri dobrogene

La manastire mai exista astazi doua dintre cele patru cruci de piatra crescute, conform traditiei pastrate de calugari si credinciosi, pe locul unde au fost omorati patru crestini. Maine, 14 septembrie, asezamantul isi va sarbatori unul dintre hramuri, inaltarea Sfintei Cruci.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )