Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cretu: Nu sustin proiectul Rosia Montana, dar este bine ca se discuta in Parlament.

România Liberă România Liberă,
Cretu: Nu sustin proiectul Rosia Montana, dar este bine ca se discuta in Parlament.

Europarlamentarul PSD Corina Cretu a declarat, vineri, ca ea nu sustine proiectul Rosia Montana, dar este un pas important dezbaterea acestui proiect in Parlament, aratand ca in acest fel oamenii vor fi informati, potrivit Mediafax. E o dezbatere foarte aprinsa, proiectul Rosia Montana este complicat. Eu personal nu sustin, dar cred ca e un pas important ca se aduce proiectul in dezbarea Parlamentului si oamenii vor fi informati, a precizat Corina Cretu, intrebata in legatura cu proiectul . continuă pe România Liberă

Corina Cretu: Nu sustin proiectul Rosia Montana, dar este bine ca se discuta in Parlament

Europarlamentarul PSD Corina Cretu a declarat, vineri, ca nu sustine proiectul Rosia Montana, dar este un pas important dezbaterea acestui proiect in Parlament. E o dezbatere foarte aprinsa,.

Ludovic Orban: Proiectul Rosia Montana e o incalcare grava a angajamentelor electorale.

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, marti seara, ca aprobarea proiectului de exploatare de la Rosia Montana ar fi o grava incalcare a promisiunilor electorale ale USL. Atat PNL, cat si PSD s-au manifestat impotriva proiectului de la Rosia Montana in fata alegatorilor. Ne-am anagajat sa nu spijinim nici proiectul Rosia Montana, nici proiectul gazelor de sist, a declarat Orban. Orban a adaugat ca trimiterea proiectului de la Rosia Montana in Parlament incalca legea 52, prin care .

Kelemen Hunor, despre proiectul Rosia Montana: Eu cred ca trebuie asumat de Guvern, nu de catre Parlament

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, crede ca proiectul Rosia Montana ar trebui retras din Parlament si asumat in continuare de catre Guvern.

Comisia speciala pentru proiectul Rosia Montana, aprobata cu 311 voturi

Update 17:13 Parlamentarii au aprobat, azi, in sedinta de plen comun, cu 311 voturi pentru, 5 impotriva si 15 abtineri, infiintarea Comisiei speciale pentru proiectul de lege privind proiectul Rosia Montana, potrivit surselor de presa.

Asociatia Alburnus Maior refuza comisia parlamentara privind proiectul Rosia Montana

Asociatia Alburnus Maior, principala organizatie care se opune proiectului minier de la Rosia Montana, refuza sa participe la lucrarile comisiei parlamentare care urmeaza sa dezbata legea propusa de Guvern. Reprezentantii asociatiei sustin ca rolul comisiei este acela de a cosmetiza unele puncte ale legii prin amendamente.

Gabriela Firea, PSD: Este o ipocrizie sa spunem ca proiectul Rosia Montana nu a fost ...

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat, marti seara, in cadrul unei emisiuni Realitatea TV, ca proiectul de lege de la Rosia Montana a fost adus la cunostinta membrilor Guvernului. Senatorul i-a raspuns lui Ludovic Orban, la acuzatiile potrivit carora proiectul de lege nu a fost cunoscut de catre liberali, ca este o ipocrizie afirmatia sa. Daca nu cunoasteti, cum puteti fi impotriva a ceva?, l-a intrebat Firea. Gabriela Firea a adaugat ca USL a fost impotriva proiectului de la Rosia .

Elena Udrea: Ponta da dovada de imaturitate: Arunca proiectul Rosia Montana in Parlament ...

Elena Udrea a discutat, intr-o emisiune la B1Tv despre Rosia Montana, despre cazul Olteanu, despre Victor Ponta si USL, despre Monica Macovei si despre viata politica actuala. Despre Rosia Montana, Elena Udrea spune: Avem nevoie de locuri de munca. Dar nu stiu daca acest elocuri de munca sunt suficiente. Nu stiu si nu spune nimeni daca Romania castiga suficient fata de ce distrugeri vor fi acolo? Este o dovada de lasitate a lui Victor Ponta. Am ajuns aici dintr-un singur gest al lui, cand .

Partidul isi va asuma luarea unei decizii privind proiectul Rosia Montana

Partidul Social Democrat PSD) isi va asuma luarea unei decizii privind proiectul minier de la Rosia Montana, precizeaza deputatul Marian Neacsu, apreciind ca este foarte important ca acest proiect care treneaza de 15 ani sa aiba o solutionare, conform surselor de presa.

Surse: Darius Valcov va conduce Comisia speciala privind proiectul Rosia Montana

Senatorul PSD Darius Valcov va conduce Comisia speciala privind proiectul de la Rosia Montana, potrivit unor surse politice din PSD citate de Mediafax. Valcov este sustinut de social-democratii care au preluat.

Darius Valcov va conduce Comisia speciala privind proiectul Rosia Montana.

Senatorul PSD Darius Valcov va conduce Comisia speciala privind proiectul de la Rosia Montana, informeaza Mediafax. Valcov este presedintele Comisiei de Administratie din Senat. Initial, social-democratii optasera pentru a-l sustine pe aceasta functie pe deputatul PSD, Iulian Iancu, seful Comisiei de Industrii din Camera Deputatilor. Iancu nu a avut sprijinul colegilor deputati din grupul PSD. Parlamentarii au stabilit ca aceasta comisie speciala parlamentara sa aiba 21 de membri, din care 8 .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )