Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cretu, Visa: Cash-ul, cel mai mare aliat al economiei subterane. Cum reducem evaziunea prin digitalizare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cretu, Visa: Cash-ul, cel mai mare aliat al economiei subterane. Cum reducem evaziunea prin digitalizare

Numerarul este cel mai important aliat al economiei subterane, spune Catalin Cretu, director general Visa. Cu cat mai putin cash, cu atat mai putina evaziune, continua Dragos Doros, presedinte ANAF. Asadar, digitalizarea. continuă pe Wall-Street Ro

Drama fara margini in Siria! Cel mai mare spital din estul orasului Alep, distrus in cursul unor raiduri

Cel mai mare spital din partea controlata de rebeli a orasului Alep, unde are loc o vasta ofensiva a regimului sirian cu sprijinul Rusiei, a fost distrus luni in cursul unor raiduri aeriene, potrivit unei.

Ce puteti vedea la Comedy Cluj 2016, cel mai mare festival de comedie din Romania: filme in premiera si productiile romanesti din ultimul an

O noua editie a Comedy Cluj, cel mai mare festival de comedie din Romania, incepe vineri, 21 octombrie, cu cel mai iubit film din Noua Zeelanda, Hunt for the Wilderpeople. Pelicula a castigat deja opt premii la festivaluri internationale, din care sase sunt Premiul Publicului.

Klaus Iohannis: Cine a plagiat trebuie sa plece din functia publica, punct. Persoana acuzata pe nedrept de plagiat trebuie sa beneficieze de refacerea bunului renume in cel mai scurt timp

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Timisoara, ca, in cazul in care o persoana publica a plagiat, aceasta trebuie sa plece din functia publica, indiferent de cum se numeste persoana si nu vreau sa personalizam discutia pt X,Y sau Z. Seful statului spune ca plagiatul nu este cea mai mare problema a sistemului universitar, dar este o problema a societatii, este o forma de hotie. Klaus Iohannis a subliniat insa ca persoana care a fost acuzata pe nedrept de plagiat trebuie sa beneficieze de refacerea bunului renume in cel mai scurt timp.

Un operator iti propune sa iei telefoane in chirie. Pretul este mai mare decat te-ai astepta

Orange a anuntat programul Top Upgrade care pare a fi destinat doar celor mai mari fani Apple care vor sa aiba in fiecare an cel mai nou model disponibil. Inspirat din programul iPhone Upgrade lansat chiar de Apple,.

FMI: Romania va avea cea mai mare crestere economica din Europa in 2016 si 2017

FMI a revizuit in crestere estimarile privind evolutia economiei romanesti pentru acest an de la 4,2% la 5%, arata cel mai recent raport World Economic Outlook, citat de Agerpres. Astfel,.

Raport FMI: in 2016 si 2017, Romania va inregistra cea mai mare crestere economica din Europa

Romania va inregistra, anul acesta, cea mai mare crestere economica din Europa, potrivit estimarilor Fondului Monetar International FMI).

Cel mai gustos tiramisu cu crema de cacao

Reteta de tiramisu a aparut pentru prima data in cartile de bucate acum 25 ani. Desertul si-a castigat faima rapid, desi legenda il situeaza mult mai departe in timp. Putem spune despre tiramisu ca reprezinta Italia la fel de bine cum o fac pastele sau pizza. Cumpara cele mai gustoase si mai proaspete ingrediente pentru cel mai gustos tiramisu cu crema de cacao.

Cum au construit comunistii cea mai mare scoala din Focsani in jumatate de an. Secretul: munca in trei schimburi

In anul 1964, in Focsani avea sa fie data in folosinta cea mai mare unitate de invatamant, care gazduieste si astazi peste 1. 000 de elevi.

Un roman va avea cel mai puternic BMW de serie din lume, M4 GTS 500 CP

BMW M4 GTS, cel mai puternic BMW de serie din lume, produs intr-o editie limitata la 700 de exemplare, a fost expus de MHS Motors si urmeaza sa fie livrat unui roman.

Lira, la cel mai redus curs din ultimii 31 de ani

Lira sterlina s-a depreciat ieri, pe pietele externe, in raport cu dolarul, ajungand la cel mai scazut nivel din ultimii 31 de ani, in conditiile in care investitorii se tem ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana Brexit) va restrictiona accesul Regatului Unit la piata unica.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )