Libnet.ro
UNICEF

11:30

Crima de Anul Nou descoperita abia dupa cateva zile. Faptasul a ascuns cadavrul si a fugit

Adevărul Adevărul,
Crima de Anul Nou descoperita abia dupa cateva zile. Faptasul a ascuns cadavrul si a fugit

O crima a avut loc in satul Frumusica, judetul Botosani, chiar in noaptea de Anul Nou. Un barbat a fost ucis cu bestialitate in propria casa. Crima a fost descoperita abia dupa trei zile, faptasul ascunzand bine cadavrul. Procurorii au identificat deja un suspect. continuă pe Adevărul

Crima produsa in noaptea de Revelion, descoperita dupa cateva zile. Reactia autoritatilor din Botosani

Un barbat in varsta de 33 de ani din judetul Botosani a fost arestat preventiv, duminica, dupa ce a comis o crima in noaptea de Revelion, a declarat, luni,prim-procurorul Parchetului de pe langa.

LOTO 6/49. Anunt-exploziv facut de Loteria Romana dupa scandalul de la tragerile de Anul Nou

Loteria Romana reactioneaza pe larg dupa scandalul aparut legat de tragerea de Anul Nou, atunci cand mai multi clienti au acuzat institutia ca nu a organizat doua trageri desi a marit pretul.

Un barbat care a fost scapat de pe targa in spital a murit la cateva zile dupa accident. Politia face ancheta pentru ucidere din culpa

Politia Prahova ancheteaza moartea suspecta a unui pacient de 71 de ani care a decedat la putin timp dupa ce a fost scapat de pe targa de brancardieri. inainte de accident, bolnavul fusese operat pe creier.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )