Libnet.ro
UNICEF

17:00

Crima care a socat Belgia: Primarul gasit mort intr-un cimitir a fost ucis din razbunare de un adolescent

B1 B1,
Crima care a socat Belgia: Primarul gasit mort intr-un cimitir a fost ucis din razbunare de un adolescent

Un adolescent de 18 ani a marturisit ca este autorul crimei primarului din orasul belgian Mouscron, gasit taiat la gat luni seara intr-un cimitir, potrivit Adevarul. Tanarul in. continuă pe B1

SOC in familia ministrului Daea: Nepotul i-a fost gasit MORT in casa!

Soc si doliu in lumea politica din Romania: nepotul ministrului Agriculturii, Petre Daea, a fost gasit mort in apartamentul sau din Drobeta Turnu Severin, in care locuia singur.

Ministrul Agriculturii, in doliu. Nepotul sau, un jurnalist de 35 de ani, gasit mort in casa

Nepotul ministrului Agriculturii, jurnalistul Marius Daia, a fost gasit mort miercuri seara, in apartamentul sau din Drobeta Turnu Severin, in care locuia singur. Tanarul ramasese recent fara.

Jurnalistul TVR, disparut in urma cu doua luni, a fost gasit mort

Jurnalistul Bardocz Sandor a fost gasit mort, la aproape doua luni de la disparitia sa. Trupul fostului redactor sef al sectiei maghiare de la TVR Cluj a fost gasit pe un camp, sub un nuc de care s-ar fi.

Filmari scandaloase la sase ani de la crima care a speriat Romania. Criminalul petrece fara griji (VIDEO)

Petrecere scandaloasala 6 ani de la crima care a ingrozit Romania! Interlopul Gypsy, ucigasul baschetbalistului Chauncey Hardy, a facut chef cu butoaie cu vin, fripturi, lautari si ploaie de bani.

Fiul unei familii de romani din Elvetia, gasit mort la o saptamana de la disparitia misterioasa. A fost un baiat extraordinar de bun

Lucas Roman 21 de ani), fiul unei familii de romani stabilite in Elvetia, a fost gasit decedat la o saptamana de la disparitia sa misterioasa dintr-un club din Geneva. Potrivit presei elvetiene, primele date ale anchetei arata ca moartea tanarului a fost una accidentala.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )