Libnet.ro
UNICEF

22:45

Crima descoperita dupa 13 ani. Ucigasul povesteste in detaliu cum si-a omorat sotia - VIDEO

Antena3 Antena3,
Crima descoperita dupa 13 ani. Ucigasul povesteste in detaliu cum si-a omorat sotia - VIDEO

Un tanar de 33 de ani dinRepublica Moldova a fost retinut si risca inchisoarea pe viata pentru ca si-a omorat sotia in urma cu 13 ani. Ca sa scape de cadavrul sotiei sale, in varsta de 19 ani,. continuă pe Antena3

VIDEO Crima descoperita dupa 13 ani. Un tanar din Edinet si-a omorat sotia din gelozie, apoi a ingropat-o intr-un camp

Un tanar de 33 de ani, originar din Edinet, Republica Moldova, a fost retinut si risca detentie pe viata pentru ca si-a omorat sotia, acum 13 ani in urma. Ca sa scape de cadavrul sotiei sale, in varsta de 19 ani, suspectul, impreuna cu o tanara, din aceeasi localitate, in varsta de 29 de ani, l-au ingropat intr-un camp din apropierea satului Constantinovca.

GATA! Jojo a facut ANUNTUL SOC dupa 7 ani de relatie cu PAUL IPATE! A vrut sa SE AFLE chiar de la ea. Au o FETITA impreuna

Jojo si Paul Ipate formeaza un cuplu de sapte ani! impreuna au o fetita. GATA! Romania, in LACRIMI pentru MIHAI CONSTANTINESCU. S-a intamplat dupa 4 luni de COMA. GALERIE FOTO) Jojo si-a obisnuit.

BOMBA in showbiz! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC dupa 10 ani de CASNICIE cu PETRE ROMAN!

Silvia Chifiriuc si Petre Roman formeaza o familie de 10 ani! Actuala sotie a lui petre Roman, a tinut sa ii transmita un mesaj emotionant sotului ei, la aniversarea casniciei. Eaii multumeste pentru.

Noi acuzatii de abuz sexual la Vatican. A vrut sa ma dezbrace. Aveam 13 ani

Alti trei fosti baieti de altar sustin ca au fost abuzati sexual de doi preoti din Vatican, informeaza publicatia The Guardian, precizand ca afirmatiile despre abuz in seminarul de tineret al Vaticanului, care vor fi prezentate duminica intr-o emisiune TV italiana, dateaza din anii 1980 si 90, cand baietii aveau varste cuprinse intre 10 si 14 ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )