Libnet.ro
UNICEF

19:45

Crima oribila in Arges. Un barbat a ucis fetita de doi ani a iubitei sale

Antena3 Antena3,
Crima oribila in Arges. Un barbat a ucis fetita de doi ani a iubitei sale

Un barbat din localitatea Malureni, suspectat ca a ucis o fetita in varsta de doi ani, a fost retinut, joi, pentru savarsirea infractiunii de omor. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Politie. continuă pe Antena3

Un nou caz cutremurator in Romania! Un barbat din Arges ar fi ucis o fetita de doi ani

Un barbat din localitatea Malureni, suspectat ca a ucis o fetita in varsta de doi ani, a fost retinut, joi, pentru savarsirea infractiunii de omor. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Politie.

Imagini socante surprinse la Medgidia! Fata de 13 ani, lovita si amenintata de un barbat de 36 de ani: Pe cine ameninti tu? Vrei sa te bag in portbagaj sa nu te gaseasca nici ma-ta, nici taica-tau? (VIDEO)

Imagini socante la Medgidia. O fata de 13 ani a fost lovita si amenintata cu moartea de un barbat de 36 de ani. Conflictul ar fi pornit dupa ce minora, impreuna cu o gasca de baieti, ar fi venit sa-l.

Salariul de NABAB incasat de SOTIA deputatului PSD Eugen Nicolicea de la TRANSGAZ. Fosta jurnalista conduce de doi ani departamentul BRUA

Familia de bugetari Nicolicea este abonata la banii publici. PSD-istul Eugen Nicolicea este neintrerupt in Parlament din 1992, iar de cativa ani a introdus-o in sistem si pe sotia sa, Nicoleta, o fosta .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )