Libnet.ro
UNICEF

22:45

CRIMA SOCANTA: Fost consilier al prefectului din Maramures, gasit MORT in casa. De necrezut cine e autorul faptei (FOTO)

B1 B1,
CRIMA SOCANTA: Fost consilier al prefectului din Maramures, gasit MORT in casa. De necrezut cine e autorul faptei (FOTO)

Suspiciune de crima la Maramures. Liviu Gavrilescu, profesor universitar la Universitatea de Nord, fost consilier al prefectului din Maramures, a fost gasit mort marti dimineata. Cel mai probabil,. continuă pe B1

Fost consilier local la Primaria Perieti, gasit incompatibil de Agentia Nationala de Integritate

Agentia Nationala de IntegritateANI) a constatat starea de incompatibilitate si conflict de interese de natura administrativa in cazul a 20 fosti si actuali alesi locali, printre care si Cati Sever Leonida, fost consilier local in cadrul Consiliului Local al Comunei Perieti, din judetul Ialomita.

Profesorul Liviu Gavrilescu de la Universitatea de Nord, gasit mort in aceasta dimineata

Liviu Gavrilescu, profesor la Universitatea de Nord, fost consilier al prefectului si consilier IT la Prefectura Maramures, a murit in aceasta dimineata. Se pare ca ar fi fost victima uni scandal domestic.

Un fost consilier din Maramures, ucis in propria casa. Suspectul principal, chiar fiul sau

Liviu Gavrilescu, profesor universitar din Baia Mare, care a lucrat in trecut la Prefectura Maramures, a fost gasit mort in propria casa. Principalul suspect este chiar fiul acestuia, care este cautat in.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2516 seconds )