Libnet.ro
UNICEF

01:05

CRIME iN SERIE iN CARACAL USR propune un set de 12 masuri. Barna: Cat timp vom numi cumetri in institutiile publice, astfel de tragedii se vor repeta (VIDEO)

B1 B1,
CRIME iN SERIE iN CARACAL USR propune un set de 12 masuri. Barna: Cat timp vom numi cumetri in institutiile publice, astfel de tragedii se vor repeta (VIDEO)

USR propune un set de 12 masuri, ca urmare a cazului crimelor de la Caracal. Reprezentantii formatiunii sustin ca masurile propuse de ei ar putea preveni aparitia unor situatii similare. Printre propuneri se. continuă pe B1

CRIME iN SERIE iN CARACAL Ministrul Les: Am propus ca STS sa treaca in subordinea MApN. Dispunem si de infrastructura, si de resursa umana specializata pentru 112

Gabriel Les, ministrul Apararii Nationale, propune ca Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) sa treaca in subordinea MApN, fiind unica solutie pentru reformarea acestei structuri, si a explicat ca.

Barna: Cat timp vom numi cumetri in institutiile publice tragedii precum cea de la Caracal se vor repeta USR cere sesiune extraordinara si propune 12 masuri urgente

USR propune un set de 12 masuri care, in opinia sa, ar preveni aparitia unor noi cazuri precum cel al crimei din Caracal. De asemenea, USR vrea convocarea Parlamentului in sesiune extraordinara. Dan Barna a sustinut ca statul roman a aratat in aceste zile ca este unul falimentar, institutiile publice fiind politizate.

CRIME iN SERIE iN CARACAL STS contrazice Politia Romana: Nu noi identificam locul telefonului! (VIDEO)

Primele explicatii ale Serviciului de Telecomunicatii Speciale cu privire la cele trei apeluri la 112 facute de adolescenta care a disparut miercuri, in judetul Olt. STS spune ca politia a avut informatie de.

Crimele de la Caracal. USR pune tunurile si pe Dancila, si pe Iohannis: Nu exista o asumare la nivelul Guvernului, nici la nivelul presedintiei

Presedintele USR, Dan Barna, vrea convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru a fi luate masuri pentru ca evenimentul de la Caracal sa nu se mai repete. El sustine ca o tragedie ca aceea de la Caracal trebuia sa duca la demisia Guvernului.

Wring (USR) propune utilizarea terenului de la Depoul Victoria pentru Muzeul Holocaustului

Presedintele USR Bucuresti, Roxana Wring, anunta ca va propune in cadrul urmatoarei sedinte de Consiliu General al Capitalei ca Muzeul Holocaustului sa fie amenajat pe terenul de la Depoul Victoria, potrivit Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )