Libnet.ro
UNICEF

23:30

Un criminal a fost prins dupa 40 de ani de fuga

Antena3 Antena3,
Un criminal a fost prins dupa 40 de ani de fuga

Joseph James DeAngelo, un fost politist si unul dintre cei mai cautati criminali in serie din SUA, a fost arestat miercuri noaptea, dupa 40 de ani de cautari. DeAgelo a reusit intr-un mod incredibil sa. continuă pe Antena3

Cel mai temut criminal in serie din SUA a fost prins dupa 40 de ani de cautari

Joseph James DeAngelo, un fost politist, este acuzat, deocamdata, ca a ucis 12 persoane si a violat peste 50 de femei intre anii 1976 - 1986. Barbatul a fost arestat miercuri, in zona unde a comis majoritatea infractiunilor.

Talharul care teroriza femeile in Sectorul 2 a fost prins

Talharul care teroriza femeile in Sectorul 2 al Capitalei a fost prins de politisti. Printre victimele sale s-au numarat o batrana de 70 de ani, dar si doua tinere care au fost jefuite, dupa ce barbatul a.

Cel mai mare premiu muzical german a fost desfiintat dupa ce a premiat o melodie antisemita

Cel mai mare premiu muzical din Germania a fost desfiintat dupa ce unul dintre premiile de anul acesta a fost acordat unui album rap care se presupune ca ar contine versuri antisemite, scrie The Guardian. Marca.

A fost prins pedofilul din Dorobanti. Are 25 de ani si este asistent kineto-terapeut

Politia l-a identificat si prins pe pedofilul din cartierul Dorobanti, la doua ore de la sesizare. Este vorba despre un barbat de 25 de ani, asistent kineto-terapeut. Acesta si-a recunoscut fapta. El va fi internat la Spitalul Sapoca pentru expertizare psihiatrica.

Situatie revoltatoare in Italia. Un sofer roman a fost prins in stare de ebrietate la volanul unui autocar de 50 de pasageri

Un sofer roman in varsta de 45 de ani, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, la volanul unui autocar spre aeroportul din Genova, Italia, cu aproximativ cincizeci de pasageri la bord. A fost oprit pe.

Incident pe Aeroportul Sibiu. Un elicopter SMURD a fost solicitat dupa ce unui barbat i s-a facut rau inainte sa urce in avion

Un german in varsta de 40 de ani a fost resuscitat luni in Aeroportul International din Sibiu, chiar inainte sa se urce in avion, fiind transportat ulterior la spital si pe urma dus inapoi la aeroport, de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )