Libnet.ro
UNICEF

01:05

Criminalul de la Caracal, batut in arest. Ce pretentii are acum Gheorghe Dinca

Playtech Playtech,
Criminalul de la Caracal, batut in arest. Ce pretentii are acum Gheorghe Dinca

Criminalul de la Caracal, Gheorghe Dinca, se plange de dureri la nivelul pieptului si a coastelor si cere ingrijiri medicale. Barbatul sustine ca a fost batut de anchetatori, in momentul in care acestia au decins in locuinta lui si l-au imobilizat. Avocatul lui Dinca a facut declaratii despre starea de sanatate a acestuia. Criminalul din . continuă pe Playtech

Ce afaceri are acum Serghei Mizil. Pe vremea lui Ceausescu era bisnitar si castiga o multime de bani

Serghei Mizil a facut bani grei pe vremea comunismului, profitand de faptul ca era fiul liderului comunist Paul Niculescu Mizil. Aducea lucruri din strainatate, pe care romanii nici nu le visau aparate video, casete, geci de blugi) si pe care le vindea in tara, a castigat sume fabuloase din bisnita pe vremea lui Ceausescu, echivalentul .

Reactie a DIICOT in cazul anchetei de la Caracal: care ar fi posibilitatea ca Gheorghe Dinca sa fi avut complici

Sefa DIICOT a vorbit, duminica, despre ancheta derulata de procurori in cazul oribilelor crime ce ar fi fost comise de Gheorghe Dinca. Barbatul, care nu si-a recunoscut vinovatia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dar asista la perchezitiile care au loc in gospodaria sa. Procurorul-general al DIICOT, Georgiana Gosu, a vorbit cu jurnalistii .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )