Libnet.ro
UNICEF

06:30

Criminalul din Caracal este audiat de procurorii de la DIICOT Bucuresti: Acesta va fi supus si testului poligraf

B1 B1,
Criminalul din Caracal este audiat de procurorii de la DIICOT Bucuresti: Acesta va fi supus si testului poligraf

Gheorghe Dinca a fost scos joidin arestul Penitenciarului Jilava si dupa la sediul central al DIICOT Bucuresti pentru a fi audiat. Aceasta este prima audiere dupa ce miercuri structura centrala a DIICOT a. continuă pe B1

Criminalul din Caracal este audiat de procurorii de la DIICOT Bucuresti: Acesta va fi supus si testului poligraf

Gheorghe Dinca a fost scos joidin arestul Penitenciarului Jilava si dupa la sediul central al DIICOT Bucuresti pentru a fi audiat. Aceasta este prima audiere dupa ce miercuri structura centrala a DIICOT a.

Cum poate scapa criminalul din Caracal de ani grei de inchisoare. A fost internat in trecut la psihiatrie

Daca nu erau indeajunse probe care sa sustina ca monstrul din Caracal trebuia de mult prins, acum se rostogoleste si informatia ca Gheorghe Dinca a fost internat, in repetate randuri, la psihiatrie. Cum poate scapa criminalul din Caracal. Dinca a fost internat la psihiatrie in repetate randuri Gheorghe Dinca, omul care a ingrozit o lume .

Criminalul din Caracal voia sa inceapa o viata noua. Gheorghe Dinca incerca sa se mute la munte

Gheorghe Dinca voia sa vanda Casa groazei, acolo unde le-a omorat pe cele doua tinere. Unul dintre posibilii cumparatori a aflat de planurile pe care le avea criminalul din Caracal. Dinca voia sa inceapa o vi.

Cum a obtinut criminalul din Caracal avizul psihologic pentru permisul auto, acum un an. Gheorghe Dinca, internat la psihiatrie de 8 ori

Dupa ce ca informatiile din cazul Caracal erau terifiante si ajungerea politiei la 19 ore, dupa 3 apeluri la 112, la casa criminalului au umplut paharul, s-a aflat ca Gheorghe Dinca fufuse deja in vizorul tuturor, dupa ce a ajuns la psihiatrie de 8 ori. Ce a patit, in urma cu un an, la avizul .

Familia lui Gheorghe Dinca, mesaj pentru parintii fetelor ucise de criminalul din Caracal

Vecinii il considerau toti un localnic linistit care nu a iesit in evidenta decat prin singuratatea sa. Nu a ridicat suspiciuni, dar a omorat doua fiintesi poate multe altele pe langa ele. Acum, apropiatii il descriu altfel, realizand ca bula de solitudine in care statea ar fi trebuit sa atraga multe semne de intrebare. Pe .

Criminalul din Caracal a ucis-o pe Alexandra dupa ce a suprins-o vorbind la telefon

Criminalul din Caracal, Gheorghe Dinca, le-a spus anchetatorilor ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu d.

Surse medicale: Criminalul din Caracal a fost internat la Psihiatrie acum 9 ani

Criminalul din Caracal a fost internat, in trecut, in Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean din Slatina pentru depresie si sindrom anxios, au declarat luni surse medicale pentru HotNews. ro. Gheorghe Dinca a fost internat de doua ori, in 2009 si 2010. Nu se stie daca in cei 9 ani scursi de la ultima internare el a mai fost urmarit de vreun medic si daca a mai urmat vreun tratament.

Gheorghe Dinca a ajuns la Spitalul Penitenciar Jilava. Criminalul din Caracal va face analizele medicale

UPDATE Gheorghe Dinca, suspectul de crima din Caracal, a ajuns la Spitalul Jilava. ------------ Suspectul de crima din Caracal urmeaza sa ajunga astazi in Bucuresti. Anchetatorii au decis sa il.

Gheorghe Dinca, transferat la Spitalul Penitenciar Jilava. Criminalul din Caracal va face analizele medicale

Suspectul de crima din Caracal urmeaza sa ajunga astazi in Bucuresti. Anchetatorii au decis sa il transfere la Spitalul Penitenciar Jilava, unde i se vor face analize medicale complete. Tot aici va fi.

Dialogul halucinant dintre politistul de la 112 si Alexandra, fata ucisa de criminalul din Caracal: Bine, bine, stai acolo! Nu mai tine linia ocupata

Dialog naucitor intre Alexandra Macesanu, tanara de 15 ani din Caracal omorata de Gheorghe Dinca, si politistul de la 112, acolo unde aceasta a sunat pentru a anunta ca a fost rapita si violata.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )