Libnet.ro
UNICEF

06:45

Criminalul din Caracal ar putea sta dupa gratii doar cativa ani: de ce nu poate fi condamnat pe viata si ce rol au avut parlamentarii

Playtech Playtech,
Criminalul din Caracal ar putea sta dupa gratii doar cativa ani: de ce nu poate fi condamnat pe viata si ce rol au avut parlamentarii

Crimele socante pe care le-a comis Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, au ingrozit o tara intreaga. Dar, chiar si asa, barbatul, daca va fi condamnat, nu va sta foarte mult in spatele gratiilor. Si asta din cauza schimbarilor legislative care au facut legea mult mai blanda pentru persoanele in varsta. Gheorghe Dinca, barbatul in varsta . continuă pe Playtech

FOTOVIDEO Criminalul din Caracal, zambet ironic dupa arestare: de ce a fost dus, din nou, la locuinta sa

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal suspectat ca a rapit si a ucis cu bestialitate cel putin doua adolescente, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. La iesirea din sala de judecata, insa, el a fost surprins zambind ironic. Gheorghe Dinca a fost dus, sambata, la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventiva. El e, .

ULTIMA ORA Criminalul din Caracal si-a recunoscut ambele crime: ce detalii a oferit Gheorghe Dinca

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dinca, si-a recunoscut ambele crime. Anuntul a fost facut duminica de avocatul acestuia, care a precizat ca barbatul a recunoscut ca le-a ucis pe cele doua adolescente, Alexandra si Luiza, date disparute. Gheorghe Dinca a recunoscut ca a comis cele doua crime. Barbatul in varsta de 66 de ani a .

Descoperiti. AvocataMaria Vasii, detalii exclusive despre criminalul din Caracal: Primise interdictie de a se afla in Italia. Organele judiciare romane erau obligate sa-l puna sub monitorizare

AvocataMaria Vasii a facut o serie de dezvaluiri, in exclusivitate in emisiunea Descoperiti, prezentata de Andreea Sava,referitoare la criminalul din Caracal care a ingrozit o tara.

Dezvaluiri cutremuratoare despre criminalul din Caracal. O fosta angajata a povestit totul

O fosta angajata a criminalului din Caracal face dezvaluiri cutremuratoare despre barbatul de 65 de ani care a ucis fara mila patru fete, le-a transat si apoi descompus in acid de baterie. Femeia spune ca acesta i-ar fi propus sa accepte o suma de bani pentru a se culca cu el si ca ar fi .

Cine este criminalul din Caracal. Le-a ucis pe cele doua fete in chinuri groaznice

Barbatul din Caracal care este suspectat ca a rapit si a ucis in chinuri groaznice doua adolescente a fost incatusat de politisti. in curtea lui au fost gasite hainele uneia dintre tinere, dar si mai multe oase calcinate. Unul dintre vecinii barbatului sustine ca nu ar fi crezut niciodata ca acesta este in stare sa .

Cine sunt fetele din Caracal, gasite arse dupa ce au fost date disparute. Prietenii tinerelor fac dezvaluiri ingrozitoare

Doua fete din Caracal pe care parca le inghitise pamantul, doua disparitii trase la indigo. Ipotezele zboara, postarile pe site-urile de socializare curg si aduc noi indicii in cazul minorelor. Un taximetrist, tras la raspundere. O perchezitie se desfasoara, la aceasta ora. Cine sunt fetele din Caracal, gasite arse dupa ce au fost date disparute? .

Criminalul din Caracal a recunoscut ca, dupa ce a ucis-o pe adolescenta de 15 ani, i-a incinerat trupul

In timpul audierii de la DIICOT Craiova, criminalul Gheorghe Dinca a recunoscutca, dupa ce a ucis-o pe Alexandra Macesan, i-a incinerat trupul. in aceasta seara, Institutul National de.

CRIMINALUL DIN CARACAL A RECUNOSCUT COMITEREA A DOUA CRIME. Gheorghe Dinca nu spune, insa, unde se afla cadavrele celor doua tinere (VIDEO)

Lovitura de teatru in ancheta privind tragedia din Caracal! Dupa ce a negat timp de doua zile ca ar fi vinovat, Gheorghe Dinca a recunoscut ca a comis ambele crime. Informatia a fost furnizata de catre.

Psihiatrul Gabriel Diaconu: Criminalul din Caracal a dat explicatii coerente in fata anchetatorilor

Gabriel Diaconu, medic psihiatru, a declarat in exclusivitate pentru emisiunea Subiectiv de la Antena 3 ca ucigasul din Caracal a dat explicatii coerente in fata anchetatorilor. Criminalul s-a.

DIICOT a extins actiunea penala fata de criminalul din Caracal. Noi dezvaluiri cumplite din ancheta facute de procurori

Georgiana Hossu, procurorul-sef adjunct al DIICOT Craiova, a facut noi precizari din ancheta inceputa in urma tragediei din Caracal. S-a dispus extinderea actiunii penale fata de inculpatul Dinca Gh.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2209 seconds )