Libnet.ro
UNICEF

01:05

Criminalul din Maciuca, incarcerat dupa 12 ore de cautari

Adevărul Adevărul,
Criminalul din Maciuca, incarcerat dupa 12 ore de cautari

Criminalul din Maciuca a fost incarcerat. Fostul puscarias Vergil Nistoroiu a fost cautat timp de 12 ore de politisti, jandarmi, padurari si mai multi voluntari. Barbatul s-a ascuns in padure imediat ce si-a ucis vecinul. continuă pe Adevărul

Premierul Victor Ponta s-a intors la Guvern, dupa 12 zile de concediu

Premierul Victor Ponta a ajuns, astazi, la Guvern, dupa 12 zile de concediu de odihna, perioada in care l-a delegat pe vicepremierul Gabriel Oprea sa asigure permanenta postului de prim-ministru.

Premierul Victor Ponta s-a intors la serviciu, dupa 12 zile de concediu

Premierul Victor Ponta a ajuns, luni, la Guvern, dupa 12 zile de concediu de odihna, perioada in care l-a delegat pe vicepremierul Gabriel Oprea sa asigure permanenta postului de prim-ministru, si el s-a deplasat si a urcat scarile de la intrarea in Palatul Victoria fara a se mai ajuta de carje, transmite Mediafax.

Premierul Victor Ponta s-a intors la serviciu, luni dimineata, dupa 12 zile de concediu

Premierul Victor Ponta a ajuns, luni, la Guvern, dupa 12 zile de concediu de odihna, perioada in care l-a delegat pe vicepremierul Gabriel Oprea sa asigure permanenta postului de prim-ministru, si el s-a deplasat si a urcat scarile de la intrarea in Palatul Victoria fara a se mai ajuta de carje.

Simona Halep isi va schimba din nou antrenorul. Dupa US Open, Razvan Sabau va colabora cu Patricia Tig

Simona Halep isi va schimba din nou antrenorul in luna septembrie, dupa US Open, urmand ca Razvan Sabau sa o antreneze in continuare pe Patricia Tig, potrivit ziare. com. Patricia Tig a precizat ca va.

Klaus Iohannis anunta viitoare intrevederi cu lideri din intreaga lume, dupa ce a trecut in revista discutiile cu sefi de stat si guvern din Germania, Franta, Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a facut luni pe Facebook un scurt bilant al intalnirilor pe care le-a avut in mandatul sau de presedinte, amintind de discutiile cu liderii politici din Franta, Germania, Marea Britanie, Italia ori Spania, si a anuntat ca va avea astfel de intrevederi si cu alti lideri din intreaga lume. Nici Iohannis si nici Administratia Prezidentiala nu au anuntat pana acum programul viitor al presedintelui si eventualele intalniri cu omologi straini.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )