Libnet.ro
UNICEF

05:30

Crin Antonescu: Biroul Electoral Central se va raporta la sentinta Inaltei Curti, asa ca Mircea Diaconu nu va rezolva nimic

Hotnews Hotnews,
 Crin Antonescu: Biroul Electoral Central se va raporta la sentinta Inaltei Curti, asa ca Mircea Diaconu nu va rezolva nimic

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata, la Braila, ca Mircea Diaconu probabil va strange semnaturile de sustinere pentru a-si depune candidatura la europarlamentare, insa Biroul Electoral Central BEC) se va raporta la sentinta Inatlei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) si fostul liberal nu va rezolva nimic. continuă pe Hotnews

Crin Antonescu: Mircea Diaconu nu va rezolva nimic. BEC se va raporta la sentinta ICCJ

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la Braila, ca Mircea Diaconu probabil va strange semnaturile de sustinere pentru a-si depune candidatura la europarlamentare, insa BEC se va raporta la.

Crin Antonescu, despre refacerea USL: Nu pe durata vietii mele politice

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la Braila, ca refacerea USL nu este posibila pe durata vietii sale politice, relateaza Mediafax. Antonescu a fost intrebat cine se face vinovat de ruperea.

Crin Antonescu: PNL saluta semnarea acordului politic UE - Ucraina

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca PNL saluta semnarea acordului politic UE-Ucraina, pe care il considera un eveniment istoric. Antonescu spune ca acest acord este unul favorabil si pentru.

Garda lui Crin Antonescu, decimata de ANI si DNA

Mariana Campeanu, Daniel Barbu si Mircea Diaconu sunt oameni pe care Partidul National Liberal si Crin Antonescu i-a lasat singuri atunci cand se confruntau cu probleme minore, discutabile si carora li s-a cerut.

Crin Antonescu, la Realitatea TV, de la ora 21.00

Presedintele PNL Crin Antonescu este invitat la emisiunea Editie Speciala de la Realitatea TV, incepand cu ora 21.

Crin Antonescu, despre referirile lui Ponta la refacerea USL: Si eu as vrea ca Romania sa aiba portavioane

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, despre referirile premierului Victor Ponta la refacerea USL ca si el ar dori ca Romania sa aiba cateva portavioane. Si eu as vrea ca Romania sa aiba.

Fina lui Crin Antonescu, arbitru la Curtea de Arbitraj, amendata de procurori pentru lovirea unui copil de 9 ani

Ioana Beldeanu, notar public iesean si arbitru la Curtea de Arbitraj din cadrul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, fina a liderului liberal Crin Antonescu, a fost amendata administrativ, recent, de catre procurori, dupa ce ar fi lovit un copil de 9 ani, potrivit unui document oficial.

Fina lui Crin Antonescu, arbitru la Curtea de Arbitraj, amendata de procurori pentru lovirea unui copil de noua ani

Notarul public iesean Ioan Beldeanu, arbitru la Curtea de Arbitraj din cadrul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, fina a liderului liberal Crin Antonescu, a fost amendat administrativ, recent, de catre procurori, dupa ce ar fi lovit un copil de noua ani, potrivit unui document oficial.

Crin Antonescu va sustine o conferinta de presa, incepand cu ora 13.00

Liderul liberal Crin Antonescu va sustine o conferinta de presa, incepand cu ora 13. Miercuri, Antonescu a cerut consultari intre partidele politice, presedinte si premier in contextul schimbarilor geopolitice.

Crin Antonescu sustine o conferinta de presa, incepand cu ora 13.00

Liderul liberal Crin Antonescu sustine o conferinta de presa, incepand cu ora 13. Miercuri, Antonescu a cerut consultari intre partidele politice, presedinte si premier in contextul schimbarilor geopolitice.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )