Libnet.ro
UNICEF

09:45

Crin Antonescu, despre amnistie si gratiere: Falimentul PSD e clar. Sa nu devina si al Romaniei

B1 B1,
Crin Antonescu, despre amnistie si gratiere: Falimentul PSD e clar. Sa nu devina si al Romaniei

Falimentul PSD e clar, dar trebuie avut grija ca acesta sa nu devina si falimentul Romaniei, a declarat liberalul Crin Antonescu, in contextul discutiilor privind o posibila Ordonata a Guvernului pe amnistie s. continuă pe B1

Crin Antonescu, despre Ordonanta pe amnistie: Nu cred ca se va da / Daca se da totusi, Romnia nu se opreste acolo, nu moare ca Dragnea va scapa de un proces

Fostul lider al PNL Crin Antonescu crede ca Guvernul Dancila nu va da ordonanta privind amnistia si gratierea - o stafie care bantuie noptile de un an si jumatate . El spune ca, daca aceasta ordonanta va fi adoptata totusi, Romania nu se opreste acolo, nu moare daca Dragnea va scapa de un proces, ci problema societatii romanesti este cum asaza, dupa foarte multe lucruri contradictorii, acesta domnie a legii, care este expresia temeinica a sistemului de justitie in Romania.

Antonescu: Falimentul PSD e clar. Sa nu devina si al Romaniei

Crin Antonescu, fost presedintele PNL, a spus joi seara la Digi24 ca falimentul PSD e foarte clar, dar trebuie avut grija ca acesta sa nu cuprinda intreaga tara.

Crin Antonescu: Falimentul PSD e pe toate fronturile, nu cred ca pesedistii vor da ordonanta pe amnistie si gratiere

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu se indoieste ca PSD va merge pana la capat si ca va trece prin Guvern o ordonanta privind amnistia si gratierea. Antonescu a comentat declaratia facuta de.

LIDERII PSD DESPRE AMNISTIE SI GRATIERE: Nu stim. Nu am vazut. Nu avem pe masa

Declaratiile liderilor PSD si ale membrilor Guvernului pe tema amnistiei si gratierii sunt contradictorii.

Crin Antonescu isi anunta oficial revenirea in politica

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu revine oficial in politica. Antonescu a vorbit despre relatia sa cu Ludovic Orban si despre decizia de a candida la alegerile europarlamentare de anul viitor. Sunt membru.

Surse: Dragnea ii cere lui Toader o solutie urgenta pentru amnistie si gratiere

Liderul PSD, Liviu Dragnea, ii cere ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa prezinte cat mai repede un proiect privind amnistia si gratierea, potrivit Digi24, care citeaza surse politice. Mai mult, conform sursei citate, Dragnea ar fi spus ca omul care s-a opus pana acum amnistiei si gratierii ar fi Paul Stanescu.

Tariceanu, intrebat despre amnistie: Puteti sa ma intrebati si daca ma gandesc sa desfiintam justitia (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu si-a cam iesit din fire cand reporterii l-au intrebat daca Guvernul PSD-ALDE are in vedere o Ordonanta de Urgenta privind amnistia. Seful ALDE a sustinut ca s-a saturat sa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )