Libnet.ro
UNICEF

15:00

Crin Antonescu: Klaus Iohannis este un om care vorbeste putin si gandeste cat vorbeste

B1 B1,
Crin Antonescu: Klaus Iohannis este un om care vorbeste putin si gandeste cat vorbeste

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a declarat, marti, pentru Gandul, ca presedintele ales Klaus Iohannis este un om care vorbeste putin si gandeste cat vorbeste. Poate ca stiu ca este un om. continuă pe B1

Crin Antonescu afirma ca il va sustine pe Ludovic Orban la sefia PNL / Despre Klaus Iohannis: Este un om care vorbeste putin si gandeste cat vorbeste

Crin Antonescu a declarat marti, pentru Gandul. info, ca il va vota pe Ludovic Orban la sefia PNL, in conditiile in care liberalii isi vor alege joi noul sef al partidului, dupa ce Klaus Iohannis a castigat cursa prezidentiala in fata lui Victor Ponta.

Antonescu, declaratie uluitoare despre Iohannis: Poate ca stiu ca este un om care vorbeste putin si gandeste cat vorbeste

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a declarat, marti, ca poate stie ca presedintele ales Klaus Iohannis este un om care vorbeste putin si gandeste cat vorbeste si a vorbit despre faptul ca.

Crin Antonescu, despre Iohannis: Stiu ca se poate avea incredere in acest om

Crin Antonescu, a afirmat, marti seara, referindu-se la Klaus Iohannis, ca stie ca se poate avea incredere in acest om, relateaza Gandul. Fostul presedinte al PNL a vorbit si despre faptul ca speranta.

Crin Antonescu revine cu o declaratie bomba despre Klaus Iohannis

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a declarat, marti, ca presedintele ales Klaus Iohannis este un om care vorbeste putin si gandeste cat vorbeste,iar speranta pusa intr-o singura persoana este nesabuita si nedreapta, scrie Mediafax.

Antonescu il ATACA pe Iohannis: Vorbeste putin si gandeste cat vorbeste

Iohannis este un om care vorbeste putin si gandeste cat vorbeste iar Ponta ar trebui sa-si dea demisia, a declarat liberalul Crin Antonescu, care a adaugat ca nu doreste sa revina in fruntea PNL si il va sustine pe Ludovic Orban pentru a deveni co-presedinte in partid.

GSSC: Klaus Iohannis, cel mai apreciat politician din Romania

Klaus Iohannis este politicianul in care romanii au cea mai mare incredere, potrivit unui studiu efectuat de GSSC Avangarde. Potrivit sondajului, 68% dintre cei chestionati spun ca alegerea lui Klaus Iohannis.

Ludovic Orban si-a anuntat candidatura la sefia PNL: Crin Antonescu ma sprijina

Ludovic Orban si-a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, decizia de a candida la sefia PNL, dupa alegerea lui Klaus Iohannis in functia de presedinte, el aratand ca este sustinut de foarte multi membri ai partidului, printre care si fostul presedinte al partidului, Crin Antonescu, relateaza Mediafax.

Ludovic Orban si-a anuntat candidatura la sefia PNL. Are sprijinul lui Crin Antonescu

Deputatul PNL, Ludovic Orban a anuntat, marti, ca va candida la sefia PNL dupa alegerea lui Klaus Iohannis in functia de presedinte, el aratand ca este sustinut de foarte multi membri ai partidului.

Umbra lui Andrei Marga, prezenta lui Andrei Muraru si anticomunismul civic-liberal al lui Klaus Iohannis

Inteleg ca presedintele ales, dl Klaus Iohannis se va afla saptamana viitoare la Timisoara. Luminita Marcu a scris despre decizia halucinanta a conducerii ICR de a aniversa revolutia din decembrie 1989 prin invitarea lui Ion Iliescu. Mi-am amintit ca ICR este infratit cu IICCMER printr-un acord semnat pe vremea cand in fruntea celor doua institutii se aflau, ca urmare a deciziilor lui Victor Ponta si Crin Antonescu, doi militanti penelisti: Andrei Marga si Andrei Muraru.

Crin Antonescu vrea sa se retraga din politica: Eu doresc sa ma ocup si de altceva. De politica cat a fost, m-am ocupat. Nu am ramas dator celor cu care am colaborat

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, si-a anuntat retragerea definitiva din viata politica si a spus ca ar vrea sa se apuce si altceva atatea zile cate mi-o mai da Dumnezeu. Nu cred ca raman.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2745 seconds )