Libnet.ro
UNICEF

14:30

Crin Antonescu: Nu mai candidez la presedintia PNL

Antena3 Antena3,
Crin Antonescu: Nu mai candidez la presedintia PNL

Presedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca nu mai candideaza la presedintia partidului. El a spus ca, daca intentia sa era sa ramana la sefia PNL, atunci nu se angaja la demisie . continuă pe Antena3

Crin Antonescu propune ca europarlamentarii PNL sa adere la grupul PPE din PE

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca va propune ca europarlamentarii PNL sa adere la grupul PPE din Parlamentul European, in sedinta de luni a conducerii partidului. Este o decizie pe care eu o voi pr.

Crin Antonescu a demisionat putin din conducerea PNL

EFECT Presedintele PNL, Crin Antonescu, a demisionat ieri din fruntea partidului, dar ramane presedinte interimar pana la congres. Nu exclude sa candideze din nou.

Alegeri europarlamentare 2014. Klaus Iohannis a demisionat din PNL. Crin Antonescu, inca nu

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis a anuntat astazi ca demisioneaza din partid dupa ce liberalii n-au scos decat 15% la alegerile europarlamentare. Crin Antonescu nu si-a anuntat demisia in fata presei, dar a lasat de inteles ca va renunta la fotoliul de presedinte astazi, in sedinta conducerii liberale. Totodata,Antonescu a anuntat ca europarlamentarii PNL vor adera la grupul PPE din Parlamentul European.

Crin Antonescu, dupa sedinta PNL: Nu voi mai candida la presedintia partidului (VIDEO)

Presedintele interimar al PNL, CrinAntonescu, a declarat, miercuri, in urma unei sedinte a partidului, ca nu va mai candida pentru sefia formatiunii. S-au luat decizii privitoare la data, locul, norma de.

Valeriu Zgonea: Crin Antonescu te vinde pe doi lei daca are un interes personal

Vicepresedintele PSD Valeriu Zgonea considera ca presedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, este instabil. Zgonea a mai spus ca Antonescu te vinde pe doi lei daca are un interes personal si ca, in.

Crin Antonescu: Tariceanu este un cadavru ambulant, este stafia unui USL pe care il intrupeaza acum imbalsamat de Ponta

Presedintele demisionar al liberalilor Crin Antonescu a vorbit, marti seara, despre Calin Popescu Tariceanu este un cadavru ambulant sistafia unui USL pe care il intrupeaza acuma imbalsamat de.

Crin Antonescu: Scorul PNL la europarlamentare, sub asteptari. imi asum esecul

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca scorul partidului pe care il conduce la europarlamentare este sub asteptarile liberalilor. Liderul PNL a mai precizat ca el isi va tine promisiunea legata.

Crin Antonescu: Ponta e infinit mai periculos decat Basescu pentru Romania

Presedintele interimar al PNL, Crin Antonescu, a comentat marti seara rezultatele alegerilor europarlamentare, a vorbit de viitorul sau politic, dar mai ales a tinut sa-l critice pe fostul partener de alianta Victor Ponta, om pe care il considera in prezent mult mai periculos decat Traian Basescu.

Crin Antonescu si-a prezentat demisia din functia de presedinte al PNL

UPDATE -Presedintele PNL, Crin Antonescu, si-a prezentat demisia din fruntea partidului in cadrul Sedintei Biroului Politic National, precizand ca decizia sa este irevocabila si unilaterala, dupa ce.

Crin Antonescu: imi voi tine cuvantul si voi demisiona din fruntea PNL

UPDATE - Presedintele PNL, Crin Antonescu, a postat un mesaj pe Facebook in cadrul caruia a mentionat ca isi va tine promisiunea facuta inaintea alegerilor si ca va demisiona din fruntea partidului. Iata.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )