Libnet.ro
UNICEF

14:00

Crin Antonescu: PNL sustine acciza pe combustibil doar impreuna cu reducerea CAS sau pentru constructia de autostrazi

B1 B1,
Crin Antonescu: PNL sustine acciza pe combustibil doar impreuna cu reducerea CAS sau pentru constructia de autostrazi

Crin Antonescu a declarat, miercuri, ca PNLsustine acciza suplimentara de 7 eurocenti la combustibil daca banii colectati se vor duce pentru constructia de autostrazi, ori daca se va aplica impreuna cu. continuă pe B1

Crin Antonescu: PNL va reveni la guvernare. Cel mai tarziu, in ianuarie 2015

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, a declarat duminica seara, la B1 TV, ca in opinia sa liberalii vor reveni la guvernare. Prima parte a lui 2015 este, in opinia liderului liberal, momentul propice.

PNL: Sprijinim acciza, daca banii merg la autostrazi

PNL va continua sa sustina acciza pe combustibil numai daca banii vor fi alocati pentru infrastructura si autostrazi. Presedintele liberal Crin Antonescu a avertizat ca daca banii vor merge la clientela.

Crin Antonescu: Plecarile din PNL sunt determinate de faptul ca Guvernul PSD conditioneaza alocarile bugetare

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat duminica, la Craiova, ca mai multi primari sau parlamentari au plecat din PNL din cauza presiunilor facute de membrii PSD din teritoriu si de prefecti, care conditioneaza alocarile bugetare de obtinerea spijinului primarilor in alegerile europarlamentare.

Norica Nicolai: Crin Antonescu nu va avea motiv sa isi dea demisia.

Vicepresedintele PNL Norica Nicolai a declarat, duminica, ca liderul partidului, Crin Antonescu, nu va avea niciun motiv sa-si dea demisia dupa alegerile europarlamentare, intrucat pragul de 20% este deja atins, transmite Mediafax. Nicolai a fost intrebata daca liderul PNL, Crin Antonescu, isi va da demisia in cazul in care partidul nu va obtine 20 la suta din voturi la alegerile din luna mai, ea raspunzand ca nu crede ca va fi nevoie, fiindca pragul este deja atins. Opinia mea este ca .

Presedintele PNL, Crin Antonescu, este invitat la B1 TV, de la ora 21.00

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, este invitat la postul B1 TV, de la ora 21. 00, la emisiunea Actualitatea Romaneasca.

SONDAJ CSCI: Crin Antonescu nu are nicio sansa in turul al doilea, la prezidentiale

Datele ultimului sondaj CSCI, realizat in perioada 20-24 martie, arata ca ruperea USL a dus la consolidarea PSD si la continuarea erodarii PNL. in acest context, liderul liberal Crin Antonescu nu mai are sanse in turul al doilea al alegerilor prezidentiale si este putin probabil ca PNL sa ia un scor de peste 15% la alegerile europene, potrivit masuratorilor.

Crin Antonescu, despre obsevatiile Comisiei de la Venetia: Nu putem face doua Constitutii

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, in urma observatiilor Comisiei de la Venetia asupra proiectului de revizuire a Constitutiei, ca nu pot fi realizate doua legi fundamentale, una pentru .

Crin Antonescu, despre ruperea USL: Erau semne ingrijoratoare. PSD vrea un candidat la presedintie perfect decorativ (VIDEO)

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca de pe B1 TV, ca a constatat ca USL nu mai poate exact in momentul in care s-a rupt. Erau semne.

Norica Nicolai: Crin Antonescu nu va avea motiv sa isi dea demisia. Pragul de 20% este atins

Vicepresedintele PNL Norica Nicolai a declarat, duminica, ca liderul partidului, Crin Antonescu, nu va avea niciun motiv sa-si dea demisia dupa alegerile europarlamentare, intrucat pragul de 20% este deja.

VIDEO Crin Antonescu, despre Victor Ponta: Domnul Ponta incepe sa fie un Boc un pic mai inalt

Crin Antonescu a declarat astazi la Craiova ca din pacate USL este o fila de istorie. Presedintele PNL a mai spus ca partidul pe care il conduce a mai trecut prins astfel de presiuni.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )