Libnet.ro
UNICEF

15:00

Crin Antonescu: Problema din USL nu este Sorin Rosca Stanescu, ci solidaritatea din Uniune (VIDEO)

B1 B1,
Crin Antonescu: Problema din USL nu este Sorin Rosca Stanescu, ci solidaritatea din Uniune (VIDEO)

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la emisiunea Talk B1 difuzata de B1 TV, ca situatia din USL este buna si ca formatiunea politica merge mai departe, apreciind ca problema nu este. continuă pe B1

Antonescu ii ia apararea lui Sorin Rosca Stanescu: Nu duce o campanie impotriva USL.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, considera ca nu exista elemente pentru a vorbi de o campanie a senatorului Sorin Rosca Stanescu impotriva premierului Victor Ponta sau impotriva USL. Daca citim spiritul protocolului USL este foarte clar ca o campanie impotriva USL sau a cuiva din USL este de neacceptat. Eu nu cred ca avem elementele pentru a vorbi de campania senatorului Sorin Rosca Stanescu impotriva lui Victor Ponta sau impotriva USL. Nu cred. ) Campanii fac posturile de televiziune, .

Ponta i-ar fi cerut lui Antonescu excluderea din PNL a senatorului Sorin Rosca Stanescu

Cei doi copresedinti ai USL, Crin Antonescu si Victor Ponta, s-au intalnit miercuri seara si au avut o discutie in care, sustin surse politice, premierul i-ar fi cerut partenerului sau excluderea din PNL a senatorului Sorin Rosca Stanescu, in urma scandalului iscat de comisia Barsan, transmite Antena3. ro.

Victor Ponta: A fost utila intalnirea cu Crin Antonescu si membrii PNL. USL nu se va rupe (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, vineri, in cadrul emisiunii Talk B1, difuzata de B1 TV, ca Uniunea Social Liberala nu se va rupe, insa intalnirea pe care a avut-o cu Crin Antonescu si ceilalti membri ai Uniunii.

VIDEO Victor Ponta: Problema nu e Rosca Stanescu, ci daca PNL este solidar. Astept de la Crin Antonescu sa ia lucrurile mai in serios; vor veni momente dificile, guvernarea e mai grea decat opozitia si vreau sa stiu daca ne putem baza sau nu

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat vineri seara, la Romania TV, ca situatia din coalitia de guvernare este serioasa si ca intalnirea avuta de liderii USL la Palatul Victoria a fost una utila, in urma careia liberalii ar fi trebuit sa inteleaga supararea PSD si anume lipsa de solidaritate. Astfel, Ponta a spus ca asteapta de la partenerul sau de coalitie, liderul liberal Crin Antonescu, sa ia lucrurile mai in serios si sa dea un semnal ca PNL este solidar cu PSD.

Victor Ponta, declaratii dupa o noua zi de scandal in USL: Problema nu este Sorin Rosca Stanescu, este daca PNL este solidar cu noi

Premierul Victor Ponta este invitat, vineri seara, la Romania TV. Interviul vine dupa ce Ponta s-a intalnit cu liderul liberal Crin Antonescu, fara a reusi sa puna capat crizei din USL.

Victor Ponta: Problema nu este Sorin Rosca Stanescu, este daca PNL este solidar cu noi

Premierul Victor Ponta este invitat, vineri seara, la Romania TV. Interviul vine dupa ce Ponta s-a intalnit cu liderul liberal Crin Antonescu, fara a reusi sa puna capat crizei din USL.

Antonescu: Rupererea USL este PLAUZIBILA. Liderul PNL s-a intalnit cu Ponta la Guvern. ...

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, vineri, ca la intalnirea de la Guvern cu presedintele PNL, Crin Antonescu, nu s-a decis nimic, potrivit Mediafax. De asemenea, premierul a precizat ca a cerut, miercuri, in sedinta USL, sanctionarea lui Sorin Rosca Stanescu. Potrivit unor surse politice participante la intalnirea de vineri, discutiile pe acest subiect vor fi reluate in USL luni. Crin Antonescu a parasit sediul Guvernului. Crin Antonescu a .

Antonescu, despre ultimatumul lui Ponta: Nu facem un nou acord USL special pentru Rosca Stanescu.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, ca PNL a luat deja deciziile pe care le avea de luat si ca situatia tensionata din USL privindu-l pe Sorin Rosca Stanescu nu se rezolva prin ultimatumuri. Am avut o discutie, eu cu Ponta si alti colegi din USL. Astazi am avut o reuniune al BPN PNL, ne-am pronuntat privind cazul Ponta - Rosca Stanescu. Ne-am delimitat de acuzatiile pe care SRS le-a adus lui Ponta. Salut ca SRS si-a cerut scuze. Acesta sunt deciziile pe care PNL le-a luat .

intalnire de urgenta intre Victor Ponta si Crin Antonescu: Vor discuta despre cazul lui Sorin Rosca Stanescu

Crin Antonescu si Victor Ponta s-au intalnit, vineri, la Palatul Victoria. in cadrul sedintei USL va fi dezbatut si cazul lui Sorin Rosca Stanescu. Victor Ponta le-a cerut liberalilor sa il excluda.

Crin Antonescu: Oricine iNCALCA protocolul USL va trebui sa se DESPARTA de PNL.

Presedintele PNL Crin Antonescu i-a raspuns premierului Victor Ponta, care i-a dat liderului liberal un ultimatum in ceea ce-l priveste pe senatorul Sorin Rosca Stanescu. Antonescu a explicat ca oricine incalca articolul din protocolul USL, care stipuleaza ca membrii care ataca Uniunea sa fie dati afara din partid, trebuie sa se desparta de PNL. Ci toate astea, presedintele liberalilor a subliniat ca nici el si nici Victor Ponta nu au ajuns in situatia in care sa-si dea ultimatumuri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )