Libnet.ro
UNICEF

21:00

Crin Antonescu s-a intalnit cu Hoyt Yee, in SUA

România Liberă România Liberă,
Crin Antonescu s-a intalnit cu Hoyt Yee, in SUA

Presedintele PNL, Crin Antonescu, s-a intalnit luni, la Washington DC, cu adjunctul asistentului secretarului de stat pentru afaceri europene si euroasiatice Hoyt Yee, cu care a discutat despre situatia din Ucraina si Republica Moldova, precum si despre angajamentele militare ale Romaniei si NATO. continuă pe România Liberă

Crin Antonescu face o vizita in SUA: El va avea o interventie la Forumul American Jewish Committee

Presedintele PNL, Crin Antonescu, va face o vizita in SUA, el urmand sa sustina, marti, o interventie cu ocazia Forumului Global al organizatiei American Jewish Committee. Antonescu va sustine, marti, o .

Crin Antonescu face o vizita in SUA, unde va avea o interventie la Forumul American Jewish Committee

Presedintele PNL, Crin Antonescu, va face o vizita in SUA, el urmand sa sustina, marti, o interventie cu ocazia Forumului Global al organizatiei American Jewish Committee si sa aiba o serie de intalniri cu reprezentanti ai administratiei americane.

Crin Antonescu, vizita in SUA la Departamentul de Stat si la compania Lockheed Martin, care produce avioanele de vanatoare F-16: Investitiile in Aparare pot reprezenta o oportunitate pentru noi locuri de munca

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a avut luni intalniri la Washington cu adjunctul asistentului Secretarului de Stat pentru afaceri europene si euroasiatice, Hoyt Yee, dar si cu oficiali ai gigantului din industria de aparare Lockheed Martin - producatorul avioanelor de vanatoare F16. Seful PNL a cerut in discutia cu Hoyt Yee cresterea prezentei americane in Estul Europei, potrivit unui comunicat al PNL.

Crin Antonescu va participa in SUA la o dezbatere despre antisemitism

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, va participa marti la dezbaterea cu tema in mijlocul furtunii - antisemitismul se intoarce in Europa cu ocazia Forumului Global al organizatiei American Jewish Committee desfasurat la Washington, a anuntat PNL intr-un comunicat de presa.

Crin Antonescu spera ca americanii sa uite ca a facut din Departamentul de Stat principalul sau adversar

Duminica aceasta, presedintele PNL, Crin Antonescu, pleaca intr-o vizita in Statele Unite ale Americii. Pe agenda vizitei sale nu se numara nicio intalnire cu vreun inalt oficial american. Semnalul este clar: administratia americana nu i-a iertat lui Crin Antonescu declaratiile critice repetate la adresa Statelor Unite.

PNL infirma acuzatiile Romania TV potrivit carora Crin Antonescu ar fi platit o taxa pentru a participa la Forumul Global Evreiesc

PNL infirma acuzatiile lansate de postul de televiziune Romania TV, controlat de Sebastian Ghita PSD), potrivit carora liderul liberalilor, Crin Antonescu, ar fi platit o taxa pentru a putea participa la Forumul Global Evreiesc.

Crin Antonescu va face o vizita oficiala in Statele Unite

Liderul PNL, Crin Antonescu va face marti o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii! Seful liberalilor participa la o dezbatere la Washington cu tema in mijlocul furtunii - antisemitismul se intoarce in.

Antonescu, pauza de campanie in SUA: Liderul PNL a discutat cu oficialii Departamentului de Stat american

Liderul PNL Crin Antonescu s-a intanit, luni, la Washington cu Hoyt Yee, adjunctul asistentului secretarului de stat pentru afaceri europene si euroasiatice. intrevederea lui Antonescu cu oficialul american vine dupa vizita lui Hoyt Yee la Bucuresti, in 29 aprilie, unde a avut discutii cu liderii politici la Ambasada SUA.

Iohannis: Crin Antonescu poate fi candidatul fortelor de dreapta coagulate pentru prezidentiale

Prim-vicepresedintele PNL Klaus Iohannis a declarat, marti, in cadrul emisiunii EvenimentulZilei, difuzata de B1 TV, ca liderul liberalCrin Antonescu poate fi candidatul fortelor de dreapta unite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )