Libnet.ro
UNICEF

08:45

Crin Antonescu s-a inscris pe lista PNL pentru europarlamentare

Antena3 Antena3,
Crin Antonescu s-a inscris pe lista PNL pentru europarlamentare

Fostul presedinte al liberalilor Crin Antonescu anunta ca si-a depus documentele pentru a intra pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc anul viitor. Am depus astazi. continuă pe Antena3

UPDATE Crin Antonescu si Vasile Blaga s-au nscris n cursa din PNL pentru europarlamentare

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, si-a depus astazi, la partid, candidatura pentru alegerile europarlamentare, a declarat pentru HotNews, liderul liberalilor, Ludovic Orban. Salut decizia domnului Antonescu de a se inscrie in cursa, a declarat Orban. UPDATE Vasile Blaga, fostul co-presedinte PNL, a confirmat pentru Hotnews. ro ca si-a depus deja, la randul sau, candidatura la europarlamentare.

Crin Antonescu revine in politica! Vrea un loc pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare

Fostul presedinte al liberalilor Crin Antonescu anunta ca si-a depus documentele pentru a intra pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc anul viitor.

Crin Antonescu revine in politica mare. Fostul presedinte al PNL s-a inscris in cursa interna pentru europarlamentare

Fostul presedinte al liberalilor Crin Antonescu a anuntat ca si-a depus documentele pentru a intra pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc in mai 2019.

Crin Antonescu si Vasile Blaga vor la Bruxelles. Cei doi s-au inscris in competitia interna pentru euroalegeri

Fostul presedinte al liberalilor Crin Antonescu a anuntat ca si-a depus documentele pentru a intra pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc in mai 2019. Ulterior, Vasile Blaga, fost presesedinte al PDL si copresedinte al PNL, a anuntat si el ca si-a depus dosarul.

Crin Antonescu revine in politica: Fostul presedinte PNL va candida la alegerile europarlamentare (VIDEO)

Dupa aproape 4 ani de cand a facut pasul in spate, Crin Antonescu revine in politica si va candida in alegerile europarlamentare din 2019. Fostul presedinte al PNL si al Senatului a anuntat, marti, ca.

Dupa Crin Antonescu, si Vasile Blaga vrea sa candideze la europarlamentare

Dupa ce Crin Antonescu a anuntat ca si-a depus dosarul de candidatura pentru europarlamentare, si Vasile Blaga a facut acelasi anunt. Blaga a confirmat pentru ziare. com ca vrea sa candideze pentru un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )