Libnet.ro
UNICEF

23:31

Crin Antonescu: Nu stiu nimic despre plecarea lui Silaghi la PSD

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu: Nu stiu nimic despre plecarea lui Silaghi la PSD

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Negresti Oas, ca vicepresedintele PNL, Ovidiu Silaghi, va candida la alegerile partiale parlamentare din 25 mai din partea aliantei PSD+UNPR+PC. Crin Antonescu spune ca nu stie absolut nimic despre aceasta miscare. continuă pe Adevărul

Dilema unificarii: este Crin Antonescu de dreapta?

Intrebarea nu este pentru mine. Eu as putea sa incerc o definitie a termenului dreapta, una cat de cat rezonabila, ideologica, dar ma indoiesc ca ar fi comuna cu cele care sunt circulate prin spatiul nostru public - de unde si nevoia de ghilimele din titlu. Iar articolul de fata nu este despre ideologie, asa cum nu este nici o opinie politica, in care intrebarea s-ar interpreta la modul imi place sau nu de Crin Antonescu. Analiza de mai jos porneste in schimb de la un fapt simplu: politicieni si jurnalisti vorbesc in mod curent de dreapta, mai ales in contextul unificarii ei. Lor li se adreseaza intrebarea.

Basescu, despre plecarea lui Diaconescu: O chestiune de serviciu, simpla

Traian Basescu a declarat ieri, la un post TV, ca nu doreste sa dea detalii despre eliberarea din functie a sefului Cancelariei Prezidentiale, Cristian Diaconescu, presedintele afirmand doar ca este o problema de serviciu, simpla si ca nu poate spune nimic despre acest lucru.

Crin Antonescu: Ponta ma acuza cu nerusinare ca m-am asociat cu Basescu, dar el a semnat pactul de coabitare

Liderul liberal Crin Antonescu a declarat luni, la Tulcea, ca liderul social-democrat Victor Ponta il ataca cu nerusinare ca s-a asociat cu presedintele Traian Basescu, in conditiile in care premierul este cel care l-a chemat pe presedinte la nunta sa si a semnat cu acesta pactul de coabitare.

Crin Antonescu vrea alianta anti-PSD: Sa nu puna mana si pe Presedintie

Presedintele PNL Crin Antonescu considera ca toate partidele care sunt in Opozitie pot fi parteneri de discutie pentru o posibila alianta anti-PSD la alegerile prezidentiale.

Crin Antonescu vrea alianta anti-PSD: Sa facem ce putem pentru ca PSD-ul sa nu puna mana si pe Presedintia Romaniei

Crin Antonescu a declarat vineri, pentru B1 TV, ca este necesara crearea unei aliante anti-PSD, aratand ca trebuie sa se faca orice este posibil pentru ca PSD sa nu puna mana si pe Presedintia Romaniei.

Lovitura pentru Crin Antonescu: Ovidiu Silaghi va candida din partea USL la alegerile partiale parlamentare

Premierul si presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat duminica, intr-o conferinta de presa la Negresti Oas, ca presedintele PNL Satu Mare, Ovidiu Silaghi, va fi candidatul aliantei PSD+UNPR+PC in Colegiul 2 pentru Camera Deputatilor la alegerile partiale parlamentare din 25 mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )