Libnet.ro
UNICEF

21:45

Crina Pintea, prezentata oficial la Gyor: Unul din cele mai mari vise s-a mplinit

Hotnews Hotnews,
 Crina Pintea, prezentata oficial la Gyor: Unul din cele mai mari vise s-a mplinit

Dupa ce a avut evolutii foarte bune la CE de handbal feminin din Franta a fost desemnata cel mai bun pivot al turneului final), Crina Pintea a fost prezentata oficial drept noua jucatoare a formatiei Gyor, campioana en-titre a Europei. continuă pe Hotnews

Crina Pintea a dat lovitura si a semnat cu o forta a handbalului mondial! Va debuta chiar impotriva colegelor de la nationala

Crina Pintea este una dintre cele mai bune jucatoare ale Romaniei, la Campionatul European de handbal feminin din Franta.

Crina Pintea, de nerecunoscut: Ce a spus pivotul nationalei dupa cel mai slab meci facut la acest European

Crina Pintea a adunat 32 de goluri in primele sapte meciuri ale nationalei la Euro 2018. Duminica insa, la Paris, in meciul pentru medalia de bronz, a dezamagit.

Crina Pintea, desemnata cel mai bun pivot al Campionatului European de Handbal Feminin

Federatia Europeana de Handbal a desemnat-o pe Crina Pintea drept cel mai bun pivot al acestei editii a Campionatului European din Franta. Anuntul a venit cu putin timp inainte ca Romania sa dispute finala mi.

CE Handbal (f): Crina Pintea a fost desemnata cel mai bun pivot

Crina Pintea a fost desemnata de EHF cel mai bun pivot al actualei editii a Campionatului European de handbal feminin, care se desfasoara in Franta. Rusoaica Anna Vyakhireva a fost desemnata cea mai buna jucatoare a turneului final.

O prima victorie pentru Romania. Crina Pintea, cel mai bun pivot de la Europene

Crina Pintea a fost desemnata de EHF cel mai bun pivot al actualei editii a Campionatului European de handbal feminin, care se desfasoara in Franta. Echipa ideala a CE, stabilita de EHF, inaintea finalelor.

Explozie langa sediul Skai TV, unul din cele mai mari posturi de televiziune din Grecia

Un dispozitiv a explodat luni in apropierea sediului SKAI TV din capitala Greciei, spargand fereste si afectand sase etaje, au anuntat autoritatile, adaugand ca nu exista persoane ranite, relateaza agentia Reuters.

Dragnea: Unul din obiectivele uriase este ca doua autostrazi sa plece din Bucuresti si sa ajunga deja in vest

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, duminica, la Consiliul National al partidului, ca premierul Viorica Dancila are ca obiectiv realizarea a doua autostrazi care sa plece din Bucuresti si sa ajunga.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )