Libnet.ro
UNICEF

11:15

Crina a trait ani buni din viata pe strada la mila trecatorilor. intr-o zi, a crezut ca destinul i s-a schimbat cand l-a cunoscut pe Teo si au devenit parinti. Visul frumos avea insa sa se spulbere in mod dramatic

Antena3 Antena3,
Crina a trait ani buni din viata pe strada la mila trecatorilor. intr-o zi, a crezut ca destinul i s-a schimbat cand l-a cunoscut pe Teo si au devenit parinti. Visul frumos avea insa sa se spulbere in mod dramatic

Crina a trait ani buni din viata pe strada la mila trecatorilor, fie iarna, fie vara. A avut o viata grea, din care dramele nu au lipsit. Sora ei mai mica a murit,dupa ce a cazut de pe scara de. continuă pe Antena3

Meghan Markle, dezvaluiri despre cele mai importante momente din viata sa. Cum combate zvonurile din presa

Meghan Markle continua sa abordeze cu o transparenta iesita din comun, pentru titulatura sa, toate interviurile. Acest lucru o pozitioneaza din nou ca principal inamic in razboiul cu presa britanica si cu familia regala a Marii Britanii. Markle, dezvaluiri fara perdea Meghan Markle este din nou in atentia presei. Ducesa de Sussex a dorit sa .

Doliu in triatlonul romanesc! Peter Klosz a incetat din viata

Presedintele Federatiei Romane de Triatlon, Peter Klosz, a incetat din viata, la Targu Mures, in noa.

Divortul anului! CABRAL a facut anuntul, dupa ani buni de relatie! Andreea Ibacka, iN STARE DE SOC

Celebrul prezentator Cabral Ibacka 42 de ani) se afla la al doilea mariaj. Prezentatorul emisiunii Ce spun romanii este casatorit acum cu Andreea Patrascu, dar a mai fost insurat cu Luana Mitran intre an.

Un barbat a trait ani de zile cu un vierme in ochi. Era greu de scos, se misca intruna

Un barbat din India a fost operat de urgenta dupa ce medicii au descoperit ca are un vierme lung de sapte centimetriin ochi. Barbatul s-ar fi plans de dureri in ultimii ani, dar nu stia cauza,.

CUTREMUR MONDEN! Teo Trandafir, detalii BOMBA din viata intima: imi era foarte frica

Celebra prezentatoare Teo Trandafir a facut dezvaluiri uimitoare despre viata ei intima. Cu o cariera de peste 20 de ani in media, vedeta s-a concentrat mai mult pe aspectele profesionale si mai putin pe cele.

LIDIA BUBLE arunca BOMBA ANULUI in showbiz! SCANDAL intre femeile din viata lui RAZVAN SIMION, de la ANTENA 1

Lidia Buble si razvan Simion formeaza un cuplu deja de cativa ani. LACRIMI PENTRU CATALIN BOTEZATU! S-A iNTAMPLAT DUPA OPERATIA CUMPLITA! E DE NERECUNOSCUT GALERIE FOTO) Actuala iubita a.

DOLIU in muzica populara! LACRIMI AMARE in familia MARIEI CIOBANU: S-A STINS DIN VIATA! Din pacate, ESTE ADEVARAT

Momente grele pentru celebra cantareata Maria Ciobanu. Artista a anuntat prin intermediul unui mesaj pe Facebook ca ultimul ei frate a plecat la ceruri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )