Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cristi Borcea, audiat de procurorii DNA

Antena3 Antena3,
Cristi Borcea, audiat de procurorii DNA

Cristian Borcea a fost audiat, miercuri, de catre procurorii DNA, in dosarul deschis dupa o sesizare a Federatiei Sindicatelor Penitenciarelor potrivit careia fostul finantator Dinamo ar fi primit ilegal zece. continuă pe Antena3

Borcea, audiat la DNA dupa sesizarea facuta de sindicatele din penitenciare

Cristian Borcea a fost audiat, miercuri, de catre procurorii DNA, in dosarul deschis dupa o sesizare a Federatiei Sindicatelor Penitenciarelor potrivit careia fostul finantator Dinamo ar fi primit ilegal zece permisiuni de iesire din detentie intr-un an, transmite Mediafax.

Da, e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, CRISTI BORCEA e in stare de soc: Din pacate fosta sa sotie MIHAELA BORCEA...

Detalii nestiute din trecutul Mihaelei Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, au iesit la suprafata! Ea marturisit ca in trecut a avut de infruntat probleme grave de sanatate. Pe langa.

Procurorii DNA au facut o vizita la Teatrul National Marin Sorescu din Craiova, in urma mai multor plangeri

Procurorii DNA au facut o vizita luni, 5 noiembrie, la Teatrul National Marin Sorescu din Craiova, in urma mai multor plangeri depuse de trei angajati: liderul de sindicat, directorul de productie si un sofer al institutiei.

Cristi Borcea, chemat pentru explicatii la DNA

Cristian Borcea a ajuns miercuri la DNA pentru a da explicatii procurorilor,existand suspiciunea ca a fost favorizatin perioada in care a fost detinut la Penitenciarul Poarta Alba. Federatia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )