Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cristi Ghica, vicepresedinte USR, la Adevarul Live: il va sustine USR pe Dacian Ciolos in functia de premier si dupa alegerile parlamentare?

Adevărul Adevărul,
Cristi Ghica, vicepresedinte USR, la Adevarul Live: il va sustine USR pe Dacian Ciolos in functia de premier si dupa alegerile parlamentare?

Vicepresedintele USR, Cristi Ghica, este invitat, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, pentru a discuta despre strategia USR de a trece pragul parlamentar, despre posibilitatea ca USR sa-l sustina pe Dacian Ciolos in functia de premier si dupa alegerile parlamentare, dar si despre decizia Senautlui de al proteja pe Gabriel Oprea de Justitie. continuă pe Adevărul

Actorul Vlad Ivanov, despre provocarea personajelor negative, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Unul dintre cei mai apreciati actori ai momentului, Vlad Ivanov, are un nou rol negativ intr-un film de lungmetraj, Caini, al lui Bogdan Mirica, dupa celebrul domn Bebe din 4 luni, 3 saptamani si 2 zile al lui Cristian Mungiu, dar si dupa o lista impresionanta de filme, in care a abordat diverse roluri, penduland fara probleme intre comedie si drama.

Istorii despre Vlad Voievod Draculea, la Adevarul Live

Unul dintre foarte putinele filme istorice care s-au realizat dupa 1989, Istorii despre Vlad Voievod Draculea, se va lansa oficial pe 24 septembrie si este un documentar-artistic regizat de tanarul Andrei Chiriac.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )