Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cristi Puiu: Daca afli dupa moarte ca Dumnezeu exista? VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cristi Puiu: Daca afli dupa moarte ca Dumnezeu exista? VIDEO

Celebrul regizor Cristi Puiu a calcat luni pragul redactiei Adevarul, pentru a acorda un interviu in studioul Adevarul Live. Interviul promoveaza apropiata premiera in cinematografe a filmului Sieranevada, propunerea Romaniei la Premiile Oscar de anul viitor, care va avea loc pe 9 septembrie. continuă pe Adevărul

Cristi Puiu: Daca afli dupa moarte ca Dumnezeu exista?

Celebrul regizor Cristi Puiu a calcat luni pragul redactiei Adevarul, pentru a acorda un interviu in studioul Adevarul Live. Interviul promoveaza apropiata premiera in cinematografe a filmului Sieranevada, propunerea Romaniei la Premiile Oscar de anul viitor, care va avea loc pe 9 septembrie.

Lumea regizorului Cristi Puiu, de la un cartus de Kent la Oscar. La Adevarul Live, de la ora 14.00

Regizorul Cristi Puiu se afla in topul preferintelor criticilor din lumea intreaga, dupa ce pelicula sa, Sieranevada, a fost prezentata la Cannes. De curand, lungmetrajul sau a fost propus de Romania pentru Oscarul acordat celui mai bun film strain.

Regizorul Cristi Puiu: Romania are sanse zero la nominalizarea pentru Oscar intr-o limba straina

Regizorul Cristi Puiu a declarat ca sansele ca Romania sa primeasca o nominalizare la categoria cel mai bun film intr-o limba straina alta decat engleza a premiilor Oscar sunt zero, iar ca filmul sa fie luat in calcul de Academia americana de film este nevoie de o promovare sustinuta in Statele Unite si de un buget pe masura.

Loial si dupa moarte: Un caine a vegheat langa sicriul stapanului sau care a murit in cutremurul din Italia (VIDEO)

Sa iti iei adio nu este niciodata usor, nici macar daca esti caine. Un patruped loial a refuzat cu inversunare sa plece de langa sicriul stapanul sau mort in cutremurul din.

Bubu, caine si dupa moarte. Adrian Daniel Matei a fost condus pe ultimul drum. Colegii din peluza i-au scandat pentru ultima data cantece de galerie (VIDEO)

Momente pline de durere la inmormantarea suporterului Adrian Daniel Matei. Dinamovistul ucis de un suporter dupa meciul de sambata trecuta dintre Steaua si Dinamo a fost condus pe ultimul.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )