Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cristian Badea, unul dintre creierele companiei Avangate, vine la Start-Up Wall-Street

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cristian Badea, unul dintre creierele companiei Avangate, vine la Start-Up Wall-Street

O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe Wall-Street. ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE editia de miercuri, cu un nou format: doi invitati care se vor completa unul pe celalalt. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se incheie la. continuă pe Wall-Street Ro

Terim: Meciul cu Olanda este unul dintre cele mai importante din istoria fotbalului turc.

Antrenorul nationalei Turciei, Fatih Terim, a declarat ca meciul cu Olanda, de marti, din Grupa D de calificare la Cupa Mondiala, este unul dintre cele mai importante din istoria fotbalului turc. El subliniaza ca jucatorii sai au nevoie de sustinerea a peste 50. 000 de fani, potrivit Mediafax. Avem nevoie de sustinerea a peste 50. 000 de fani marti si avem nevoie de gandurile lor bune si rugaciunile lor. Trebuie sa fie numai rosu si alb pe stadion si este necesar ca fanii sa fie cat mai .

O dorinta indeplinita! Surpriza pe care unul dintre cei mai cunoscuti rockeri din lume i-a facut unei fane

Solistul trupei Bon Jovi a pasit din nou spre altar. Nu pentru a se casatori, ci pentru a ii face o surpriza de neuitat uneia dintre cele mai infocate fane ale sale. in varsta de 34 de ani, Branka Delic il.

O dorinta indeplinita. Surpriza pe care unul dintre cei mai cunoscuti rockeri din lume i-a facut-o unui fan

Solistul trupei Bon Jovi a pasit din nou spre altar. Nu pentru a se casatori, ci pentru a ii face o surpriza de neuitat uneia dintre cele mai infocate admiratoare ale sale. in varsta de 34 de ani, Branka Delic.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )