Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristian Busoi: Poate exista un proiect politic cu Dacian Ciolos si fara sa fie candidat pe listele PNL

Adevărul Adevărul,
Cristian Busoi: Poate exista un proiect politic cu Dacian Ciolos si fara sa fie candidat pe listele PNL

Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, a declarat, luni, ca este e foarte greu de crezut ca premierul Dacian Ciolos va candida la alegerile parlamentare pe listele liberalilor, dar ca poate exista un proiect politic al PNL cu Ciolos si fara o astfel de candidatura. continuă pe Adevărul

Alegerile parlamentare. Cristian Busoi: Este aproape exclus ca Dacian Ciolos sa candideze pe listele PNL

Este aproape exclus ca premierul Dacian Ciolos sa candideze la alegerile parlamentare pe listele PNL, a declarat, luni, presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi.

Cum vrea PNL sa-l convinga pe Dacian Ciolos sa li se alature

Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, a declarat, luni, ca este aproape exclus ca premierul Dacian Ciolos sa candideze la alegerile parlamentare pe listele acestui partid, dar ca poate exista un.

Dacian Ciolos a zburat spre Munchen cu o cursa de linie, la clasa Economic. O stewardesa l-a invitat sa ia loc la clasa Business, dar premierul a refuzat

Premierul Dacian Ciolos a zburat duminica spre Germania, unde efectueaza o vizita oficiala la Munchen, cu o cursa de linie Tarom, la clasa Economic. La urcarea in avion, primul ministru a fost invitat de o stewardesa sa ia loc la clasa Business, insa Dacian Ciolos a refuzat, relateaza TVR.

Dacian Ciolos in Germania: Am discutat despre perspectiva ca BMW, in anii urmatori, sa fie mai prezent in Romania

Premierul Dacian Ciolos a declarat luni, la finalul vizitei sale in Germania, ca a discutat, printre altele, cu reprezentanti ai companiei BMW despre perspectiva ca aceasta firma sa fie mai prezenta in Romania in viitorul apropiat, potrivit Agerpres. Dacian Ciolos s-a intalnit cu reprezentanti ai mediului de afaceri, dar si cu oameni politici de rang inalt din landul Bavaria.

Dacian Ciolos, surprins intr-o ipostaza neasteptata. Cum a plecat premierul in Germania

Jurnalistul Adelin Petrisor a publicat, pe contul de Facebook, o poza facuta de Ionut Gheorghe, in care apare premierul Dacian Ciolos Conform jurnalistului, Dacian Ciolos a calatorit la clasa.

Mesajul postat de Dacian Ciolos in miez de noapte: Sunt o problema de siguranta nationala

Premierul Dacian Ciolos a transmis un mesaj pe care il considera de siguranta nationala. Vineri noaptea, Ciolos a scris ca taierile ilegale de padure sunt o problema de siguranta nationala. Mai.

Ce planuri are Dacian Ciolos cu BMW

Premierul Dacian Ciolos a declarat luni, la finalul vizitei sale in Germania, ca a discutat cu reprezentanti ai companiei BMW despre perspectiva ca aceasta firma sa fie mai prezenta in Romania in viitorul apropiat.

Dacian Ciolos a mers cu o cursa de linie in Germania, la clasa Economic

Premierul Dacian Ciolos a calatorit la Munchen cu o cursa de linie a companiei Tarom, refuzand invitatia unei stewardese de a lua loc la clasa Business, potrivit tvr. ro.

Dacian Ciolos, in vizita oficiala in Germania

Premierul Dacian Ciolos a inceput, duminica, o vizita oficiala de doua zile in Germania. Deplasarea la Munchen are, in principal, un caracter economic, potrivit unui comunicat de presa al Guvernului.

Premierul Dacian Ciolos a calatorie spre Munchen cu o cursa de linie, la clasa Economic. A refuzat o stewardesa care i-a propus sa stea la clasa Business (FOTO)

Premierul Dacian Ciolos efectueaza o vizita oficiala in Germania, ocazie prin care a reusit sa-si prezinte o noua imagine pozitiva. Dupa ce a iesit in evidenta prin mai multe gesturi, sa le.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )