Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cristian Busoi, presedinte al Comisiei ITRE din Parlamentul European: Cei care stabilesc standardele astazi sunt cei care vor conta pe pietele internationale maine

B1 B1,
Cristian Busoi, presedinte al Comisiei ITRE din Parlamentul European: Cei care stabilesc standardele astazi sunt cei care vor conta pe pietele internationale maine

Europarlamentarul PNL Cristian Busoi este de parere ca cei care stabilesc standardele astazi sunt cei care vor conta pe pietele internationale maine. Leadership-ul industrial va fi un factor cheie in. continuă pe B1

Parlamentul European isi scurteaza sesiunea plenara din cauza epidemiei de coronavirus

Conferinta presedintilor din Parlamentul European a decis sa scurteze sesiunea plenara reunita a P. de la patru zile la o zi si jumatate, informeaza Reuters. Initial a fost luata in calcul varianta.

Cristian Busoi, europarlamentar PNL: Romania trebuie pregatita pentru o eventuala criza economica

Cristian Busoi, europarlamentar PNL, a spus ca Romania trebuie sa se pregateasca inca de pe acum pentru o eventuala criza economica si a cerut Guvernului sa puna la punct cat mai repede o strategie economica, impreuna cu BNR, cu institutiile bancare private, cu patronatele.

Maria Grapini, interventie in Parlamentul European: Solicit masuri de control la toate frontierele terestre

Europarlamentarul Maria Grapini a avut o interventie, astazi, in Parlamentul European, in timpul dezbaterilor privind situatia din Uniunea Europeana in contextul epidemiei de coronavirus.

Parlamentul European isi scurteaza sesiunea din cauza coronavirusului

Parlamentul European a decis luni sa isi scurteze sesiunea plenara la o zi si jumatate de la patru, cat ar fi trebuit sa dureze, scrie Reuters.

Cristian Busoi (PNL) avertizeaza: Dupa coronavirus, Romania trebuie sa se pregateasca de pe acum si pentru o eventuala criza economica!

Coronavirusul va produce efecte economice dezastruoase, iar Romaniatrebuie sa se pregateasca de pe acum si pentru o eventuala criza economic, avertizeaza eurparlamentarul roman Cristian.

Be EU: Cooperarea, cuvantul-cheie in Parlamentul European in ceea ce priveste raspandirea noului coronavirus

Situatia generata de coronavirus in Uniunea Europeana este analizata in plenul Parlamentului European.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )