Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cristian Busoi, prim-vicepresedinte PNL:Suntem mahniti ca domnul Klaus Iohannis pleaca din PNL

Adevărul Adevărul,
Cristian Busoi, prim-vicepresedinte PNL:Suntem mahniti ca domnul Klaus Iohannis pleaca din PNL

Cristian Busoi, prim-vicepresedinte PNL, este invitat la Adevarul LIVE pentru a explica pasii pe care ii va parcurge partidul care a dat presedintele Romaniei. Cristian Busoi explica si cat de important va fi elementul integritate in politica, odata cu votul din 16 noiembrie?. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, Cristian Busoi, prim-vicepresedinte PNL:Suntem mahniti ca domnul Klaus Iohannis pleaca din PNL

Cristian Busoi, prim-vicepresedinte PNL, a explicat, la Adevarul Live, pasii pe care ii va parcurge partidul care a dat presedintele Romaniei.

Adevarul Live, ora 12.00: Cristian Busoi, prim-vicepresedinte PNL, despre viitorul partidului care a dat noul presedinte al Romaniei

Cristian Busoi, prim-vicepresedinte PNL, vine la Adevarul LIVE de la ora 12. 00 pentru a explica pasii pe care ii va parcurge partidul care a dat presedintele Romaniei. Cristian Busoi explica si cat de important va fi elementul integritate in politica, odata cu votul din 16 noiembrie?.

Prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, invitat la Adevarul Live de la ora 16.00

Azi, incepind cu orele 16. 00, Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, propunerea oficiala a acestui partid pentru functia de premier, este invitatul jurnalistului Cristian Unteanu pentru o discutie despre nevoia de buna guvernare, de stiinta a guvernarii si de elaborare a unei viziuni coerente pentru tara.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )