Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cristian Busoi: Reprosez Ministerului Sanatatii ca nu a actionat imediat dupa Colectiv, cand s-a relevat clar ca avem o problema cu infectiile intraspitalicesti (VIDEO)

B1 B1,
Cristian Busoi: Reprosez Ministerului Sanatatii ca nu a actionat imediat dupa Colectiv, cand s-a relevat clar ca avem o problema cu infectiile intraspitalicesti (VIDEO)

UPDATE: Legislatia pune probleme atunci cand este vorba despre rezolvarea situatiei din sistemul medical, a declarat Cristian Busoi pentru B1 TV. Acesta a mai sustinut ca exista un proiect de modificare a. continuă pe B1

Spitalele din Slatina si Caracal, pe lista neagra a Ministerului Sanatatii. Probele de sanitatie au fost neconforme

Spitalul Judetean de Urgenta Slatina si Spitalul Municipal Caracal sunt pe lista celor 50 cu probleme, publicata in urma cu putin timp pe site-ul Ministerului Sanatatii. in 29 aprilie in spitale s-au efectuat teste de sanitatie pentru a se stabili eficienta produselor dezinfectante furnizate de firma Hexi Pharma, iar in cele doua cazuri au fost probe neconforme.

Scandalul dezinfectantilor: Cetatenii cer Ministerului Sanatatii lista spitalelor cu probleme

Aproximativ 400 de persoane au solicitat Ministerului Sanatatii, pana la ora 12. 00, lista spitalelor la care au fost descoperite probleme in ceea ce priveste solutiile dezinfectante, a precizat jurnalistul Catalin Tolontan.

Vopseaua se spala, protestul trece. O firma de salubrizare incearca sa curete petele rosii de pe treptele Ministerului Sanatatii (FOTO)

In urma protestului de astazi, din fata Ministerului Sanatatii, in care trei persoane imbracate ca niste doctoriau varsat vopsea rosie pe treptele institutie a ramas doar. culoarea.

Protest la Ministerului Sanatatii, intrarea institutiei a fost vopsita in rosu de manifestanti: Acesta e celebrul dezinfectant diluat de zece ori care curata perfect (VIDEO, FOTO)

Protest inedit in fata Ministerului Sanatatii! Un grup de persoane au nascocit o maniera nemaiintalnita de a manifesta impotriva masurilor luate de minister in ceea ce priveste.

Rusine, rusine, rusine sa va fie!: Protestatarii din Piata Universitatii au ajuns in fata Ministerului Sanatatii (FOTO VIDEO)

In urma ultimelor vesti de vineri, in care Ministerul Sanatatii a publicat pe site-ul sau lista spitalelor cu probleme, cateva sute de oameni au iesit in strada, revoltati fiind de modul.

Rusine, rusine, rusine sa va fie!: Protestatarii din Piata Universitatii, in fata Ministerului Sanatatii (FOTO VIDEO)

In urma ultimelor vesti de vineri, in care Ministerul Sanatatii a publicat pe site-ul sau lista spitalelor cu probleme, cateva sute de oameni au iesit in strada, revoltati fiind de modul.

Spitalului din Radauti, pe lista neagra a Ministerului Sanatatii, in scandalul dezinfectantilor. Manager: Nu e vorba despre nici un fel de neconformitate

Ministerul Sanatatii a facut publica lista unitatilor sanitare in cadrul carora au fost depistate probe neconforme in urma controalelor realizate prin intermediul Directiilor de Sanatate Publica din tara. Astfel, Spitalul de Psihiatrie Campulung Moldovenesc, Spitalul Psihiatrie Boli Cronici Siret, Spitalul municipal Radauti, Spitalul orasenesc Gura Humorului si Spitalul municipal Falticeni si-au facut aparitia pe aceasta lista.

Un spital din judetul Satu Mare pe lista Ministerului Sanatatii cu unitati unde s-au depistat probe neconforme

Scandalul dezinfectantilor diluati folositi in unitatile spitalicesti s-a extins la nivelul intregii tari. Ministerul Sanatatii a facut publica lista spitalelor unde s-au descoprit probleme in cazul dezinfectantilor in urma probelor facute pe acestia.

Corpul de control al premierului a fost trimis la comisia de biocid a Ministerului Sanatatii

Premierul Dacian Ciolos a decis sa trimita Corpul de control la comisia de biocid de pe langa Ministerul Sanatatii, ca sa aiba garantia corectitudinii rezultatelor, a anuntat, aseara, purtatorul de cuvant al Executivului, Dan Suciu.

Scandalul dezinfectantilor: Internautii ies in strada. Ei cer Ministerului Sanatatii o ancheta obiectiva

Rezultatele controalelor efectuate de Ministerul Sanatatii in spitalele din Romania a starnit nemultumiri in randul populatiei. Astfel, internautii vor sa iasa in strada, vineri, incepand cu ora 19.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2481 seconds )