Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cristian Busoi: il rog pe Paleologu sa nu se alature celor care dau cu manta in campania lui Catalin Predoiu

Adevărul Adevărul,
Cristian Busoi: il rog pe Paleologu sa nu se alature celor care dau cu manta in campania lui Catalin Predoiu

Prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi i-a transmis lui Theodor Paleologu ca toate nemultumirile pe care le are fata de campania liberalilor pentru alegerile locale sa le exprime doar in partid, iar in public ar trebui sa se refere si la Gabriela Firea si PSD. continuă pe Adevărul

Cristian Busoi ii cere lui Toba sa reconsidere noile reguli de control de la frontiere

Prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi ii cere ministrului de Interne, Petre Toba sa revada masurile de siguranta la frontiere, deoarece acestea au dus la o mineriada birocratica si nu ajuta real la prevenirea unui pericol.

Dosar de politician: Cum se fura banii in orasul Turda: Proiecte nefinalizate, firme care dau faliment sau cladiri si promisiuni pentru bani (VIDEO)

Emisiunea din seara de 30 mai a lui Silviu Manastire a fost dedicata primarului din Turda, care a facut promisiuni maxime si a pornit proiecte indraznete, dar banii s-au pierdut pe drum si.

REVISTA BLOGURILOR. Moise Guran cere judecarea celor care au acoperit afacerile companiei Hexi Pharma

Bloggerii scriu, luni, despre medicul neurochirurg Leon Danaila, despre evenimentul aviatic care a avut loc la Clinceni, cu ocazia Zilei Internationale a copilului, dar si despre scandalul in care este implicata firma Hexi Pharma.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )