Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cristian Cioaca, ELIBERAT DIN iNCHISOARE? Vestea care DA PESTE CAP cazul Elodia!

B1 B1,
Cristian Cioaca, ELIBERAT DIN iNCHISOARE? Vestea care DA PESTE CAP cazul Elodia!

Cu toate ca a primit o condamnare de 15 ani si sase luni pentru crima savarsita, Cristian Cioaca ar putea iesi din inchisoare mult mai. continuă pe B1

Anunt-bomba despre Cristian Cioaca. Se apropie eliberarea sa din inchisoare

Chiar in ziua in care Elodia Ghionescu ar fi implinit 51 de ani, avocata lui Cristian Cioaca a precizat cand ar putea sa fie acesta eliberat din inchisoare. Cioaca se afla la puscarie dupa ce magistratii.

Un sofer din Iasi a dat peste cap radarul politiei. A fost prins cu 166 si 236 de kilometri la ora

Un sofer a incercat sa fuga de politistii rutieri din Iasi dupa ce a facut o depasire neregulamentara si i s-a facut semn sa opreasca. Barbatul de 32 de ani a accelerat in momentul in care oamenii legii au vrut sa il traga pe dreapta si a fost surprins de radar in timp ce rula .

Statele Unite sanctioneaza noi entitati si cetateni rusi pentru ingerinta in alegerile din 2018, printre care si oligarhul Prigojin, bucatarul-sef al lui Putin

Statele Unite au adoptat luni sanctiuni care vizeaza mai multe entitati si cetateni rusi, printre care Evgheni Prigojin, om de afaceri apropiat de Kremlin, sub acuzatia ca au incercat sa influenteze alegerile legislative si locale in Statele Unite, in 2018, scrie AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )