Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cristian Ghinea demisioneaza din functia de Ministru al Fondurilor Europene

B1 B1,
Cristian Ghinea demisioneaza din functia de Ministru al Fondurilor Europene

Cristian Ghinea a anuntat ca demisioneaza din functia de Ministru al Fondurilor Europene. Acesta ar urma sa candideze la alegerile parlamentare din 11 decembrie pe listele USR. Ultima mea sedinta ca. continuă pe B1

SURSE Dragos Dinu, secretar de stat, l-ar putea inlocui pe Cristian Ghinea in functia de ministru al Fondurilor Europene

Dragos Dinu, secretar de stat in Ministerul Fondurilor Europene, l-ar putea inlocui pe Cristian Ghinea, care si-a dat demisia din functia de ministru pentru a candida pe listele USR la alegerile parlamentare, potrivit unor surse guvernamentare citate de news. ro.

Ministrul Cristian Ghinea demisioneaza

Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, si-a anuntat astazi demisia, pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Cristian Ghinea va candida pe listele USR, la Bucuresti

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea va candida la alegerile parlamentare pe listele Uniunii Salvati Romania, urmand sa anunte astazi, oficial, candidatura, potrivit unor surse din USR.

Cristian Ghinea, fostul ministru al fondurilor europene din Guvernul Ciolos, si-a anuntat candidatura alaturi de USR

Cristian Ghinea, fostul ministru al fondurilor europene din Guvernul Ciolos, si-a anuntat, pe facebook, candidatura la alegerile parlamentare din decembrie alaturi de cei de la USR. Acesta a declarat in postarea sa de pe facebook ca Romania trebuie sa.

Ghinea: Candidez din partea USR. Aceasta miscare cred ca va schimba peisajul politic la alegeri (VIDEO)

Cristian Ghinea, fostul Ministru al Fondurilor Europene, a anuntat ca va candida din partea Uniunii Salvati Romania la alegerile parlamentare, pe listele din Bucuresti. Este un moment important si.

Ministrul Cristian Ghinea a anuntat ca va demisiona. El va candida la alegerile parlamentare pe listele USR. Viitorul ministru ar putea fi Dragos Dinu

Secretarul de stat Dragos Cristian Dinu ar putea fi desemnat ministru al Fondurilor Europene, in locul lui Cristian Ghinea.

Ministrul Cristian Ghinea a anuntat ca va demisiona. El va candida la alegerile parlamentare pe listele USR

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a anuntat, miercuri, ca va demisiona din Guvern.

News alert: Ministrul Cristian Ghinea a anuntat ca va demisiona. Surse: El va candida la alegerile parlamentare pe listele USR

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a anuntat, miercuri, ca va demisiona din Guvern.

Surse: Ministrul Cristian Ghinea va candida la alegerile parlamentare pe listele USR

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, va candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie pe listele formatiunii lui Nicusor Dan, Uniunea Salvati Romania USR), potrivit unor surse guvernamentale.

Cristian Ghinea isi anunta plecarea din Guvern: Ultima mea sedinta ca membru in Guvernul Ciolos

Ultima mea sedinta ca membru in Guvernul Ciolos 1. E un sentiment ciudat. Pare un secol privind inapoi, dar nu au trecut nici sase luni de ministeriat, nici un an de cand am mers la Cancelarie, scrie Cristian Ghinea pe pagina sa de Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )