Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cristian Ghinea, despre infrangerea lui Dan Barna: Sistemul a fost mai tare

Hotnews Hotnews,
 Cristian Ghinea, despre infrangerea lui Dan Barna: Sistemul a fost mai tare

Europarlamentarul USR Cristian Ghinea spune, comentand infrangerea lui Dan Barna in alegerile prezidentiale, ca sistemul a fost mai tare, dar ca schimbarea si modernizarea Romaniei este un maraton, nu un sprint. continuă pe Hotnews

Tudor Chirila, despre situatia lui Dan Barna in USR: Sa-ti asumi cu adevarat inseamna sa demisionezi

Sa-ti asumi cu adevarat inseamna sa demisionezi, a sustinut Tudor Chirila, in contextul in care, luni, Dan Barna a declarat ca-si asuma esecul de la alegerile prezientiale, dar nu se retrage de la.

Dan Barna se DEZICE de Cristian Ghinea, dupa ce a acuzat ca STATUL PARALEL a cauzat infrangerea USR

Liderul USR Dan Barna sustine ca Acuzatiile lui Cristian Ghinea, privind sistemul care a triumfat la.

Mircea Marian: USR o sa se duca la vale daca nu se uita la ce a gresit. Daca nu atacau RISE Project, ancheta nu avea un impact atat de negativ asupra lui Barna Ghinea e cea mai cumplita dezamagire (VIDEO)

Mircea Marian, senior editor la Newsweek Romania, a declarat, pentru B1 TV, ca USR are sanse sa-si revina dupa esecul de la prezidentiale doar cu o conditie: sa se evalueze, sa-si faca autocritica si sa.

VIDEO Prima reactie a lui Dan Barna, dupa infrangerea in alegeri: imi asum toata responsabilitatea, dar nu imi dau demisia Barna si Ciolos anunta ca il sustin pe Iohannis in turul doi

Prezidentiabilul USR-PLUS, Dan Barna, a avut luni prima reactie despre rezultatele alegerilor prezidentiale, el spunand ca isi asuma intreaga responsabilitate pentru ca nu a reusit sa intre in turul al doilea, alaturi de Klaus Iohannis. intrebat daca va demisiona de la sefia partidului, el a spus ca nu va demisiona, pentru ca nu este un lider care renunta cand da de greu. De asemenea, Dan Barna si Dacian Ciolos au anuntat ca presedintele Iohannis are intreaga sustinere a aliantei USR-PLUS pentru al doilea tur al alegerilor.

Dan Barna, dupa infrangerea din alegeri: imi asum responsabilitate pentru rezultat, dar nu sunt un lider care sa plece la prima problema. Am crezut ca suntem mai sus decat ne-a dovedit electoratul (VIDEO)

Liderul USR Dan Barna si-a recunoscut infrangerea la alegerile prezidentiale. intr-o conferinta de presa sustinuta luni, Barna a sustinut ca s-a bazat pe o un electorat care s-a dovedit a nu fi chiar atat de.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dan Barna isi recunoaste infrangerea: Am sperat pana in ultimul moment

Candidatul USR PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, anunta ca, potrivit rezultatelor numaratorii paralele, nu a reusit sa obtina suficiente voturi pentru a intra in turul al doilea al competitiei.

Cristian Tudor Popescu explica de ce Dan Barna a pierdut alegerile. Rise Project nu a aratat nimic. Ei au pierdut!

Cristian Tudor Popescu a comentat rezultatele partiale dupa votul din primul tur la alegerile prezidentiale. Gazetarul este de parere ca daca Dan Barna obtinea 20% din voturile romanilor din tara, intra sigur in turul 2, ajutat de voturile din diaspora. UPDATE ora 23. 16: Cristian Tudor Popescu explica ce a pierdut Dan Barna, dupa ancheta Rise .

Dan Barna se recunoaste invins: Nu am reusit sa intram in turul 2. Am sperat pana in ultimul moment, dar nu avem suficiente voturi

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale, si-a recunoscut, duminica noapte, infrangerea din primul tur, ratand finala in favoarea Vioricai Dancila, candidata si presedinte PSD. Va.

Dan Barna, despre ancheta Rise Project, in seara alegerilor: Un impact exista!

Dupa ce a iesit pe locul 3 in primul tur al alegerilor prezidentiale, Dan Barna a declarat ca articolele publicate de Rise Project cu privire la contractele demarate cu mai multi ani in urma de liderul USR au avut, fara indoiala, un impact asupra votului. Dan Barna: Alianta USR-PLUS va merge mai departe Autoritatea Electorala .

Mircea Badea, mesaj dur catre Dan Barna. Ce s-a aflat despre acesta, la scurt timp inainte de alegerile prezidentiale. A fost totul filmat

Mircea Badea taxeaza dur atitudinea si afirmatiile revoltatoare din filmuletul de campanie prezentat in cel mai real mod posibil de catre Recorder. Ce acuzatii facute de echipa lui Dan Barna au trezit revolta in prezentatorul de televiziune? Mircea Badea, mesaj dur catre Dan Barna Reportajul de la Recorder a rasturnat situatia si a adus o .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2622 seconds )