Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cristian Ghinea, explicatii referitoare la legatura sa cu ONG-ul CRPE

Adevărul Adevărul,
Cristian Ghinea, explicatii referitoare la legatura sa cu ONG-ul CRPE

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a dat explicatii referitoarea la legatura sa cu ONG-ul CRPE pe contul personal de Facebook, acestea fiind facute in urma recentelor dezinformari din presa, aparute dupa disputa cu deputatii Victor Ponta si Sebastian Ghinea. continuă pe Adevărul

Cristian Ghinea sesizeaza DNA in legatura cu achizitia softului care gestioneaza fonduri de mediu

ACTUALIZARE 17:33 Ministerul Fondurilor Europene, condus de Cristian Ghinea, cere procurorilor sa verifice modul in care a fost achizitionat sistemul informatic de la Autoritatea de Management care gestioneaza fondurile europene de mediu, fiind vorba despre un posibil contract cu dedicatie, in valoare de 38 de milioane de euro. *ACTUALIZARE 13:32 Ovidiu Raetchi, PNL: il rog public pe domnul Ponta sa accepte un control psihiatric. Sunt semne foarte ingrijoratoare! *ACTUALIZARE 11:45 Victor Ponta: Romanii vor achita din buzunarul lor nota de plata pentru incompetenta si prostiile guvernamentale *ACTUALIZARE 09:03 Sebastian Ghita: Cristian Ghinea nu intelege nimic din ceea ce inseamna mecanismul absorbtiei fondurilor europene.

Cristian Ghinea sesizeaza DNA, in legatura cu un posibil contract cu dedicatie pentru Sebastian Ghita

Ministerul Fondurilor Europene, condus de Cristian Ghinea, a cerut procurorilor sa verifice modul in care a fost achizitionat sistemul informatic de la Autoritatea de Management care gestioneaza fondurile europene de mediu, contract in valoare de 38 milioane de euro, informeaza Digi 24.

Ghita raspunde acuzatiilor ministrului Fondurilor Europene: Sa ne spuna Ghinea cati bani a incasat ONG-ul dansului din bani publici. Va trimit o lista cu contractele acestuia cu MAE (FOTO)

Atacuri virulente pe scena politica romaneasca. Actualii si fostii ministri isi arunca acuze grave unii la adresa celorlati. Tonul a fost dat de actualul ministru al Fondurilor Europene, Cristian.

Atac fara precedent al unui ministru din guvernul Ciolos la Victor Ponta. Cristian Ghinea il acuza pe fostul premier ca i-a dat marile contracte IT lui Ghita, ca a fost ghinionul autostrazii Pitesti Sibiu: A venit vremea sa vorbim. Vom mai vorbi. Si nu i

Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, a lansat miercuri un atac de o duritate fara precedent la adresa fostului premier Victor Ponta. Ghinea il acuza pe Ponta ca minte in legatura cu rata de absorbtie a fondurilor UE, ca a intarziat nepermis autostrada Pitesti - Sibiu, ca a favorizat marii baroni din agricultura in detrimentul micilor fermieri. Ghinea isi incheie scrisoarea deschisa cu un avertisment: A venit vremea sa vorbim. Vom mai vorbi. Si nu in soapta. Ghinea este al treilea ministru care iese astazi la atac impotriva unor politicieni vechi, dupa ce vicepremierul Costin Borc a pus-o la punct pe Elena Udrea, iar ministrul Muncii, Dragos Pislaru, i-a atacat pe parlamentari.

Sebastian Ghita, reactie virulenta la atacul ministrului Cristian Ghinea: Un diletant care nu intelege nimic

Sebastian Ghita a reactionat la scrisoarea trimisa de catre Cristian Ghinea lui Victor Ponta, scrisoare prin intermediul careia ministrul in acuza pe fostul premier de dezastrul de la fondurile europene,.

A venit vremea sa vorbim. Vom mai vorbi. Si nu in soapta: Victor Ponta amenintat de catre ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea

Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, a lansat un atac dur la adresa fostului premier Victor Ponta printr-o scrisoare deschisa. Acesta a spus ca de acum inainte va vorbi si va spune tot ce a gasit.

Ministrul Ghinea sesizeaza DNA in legatura cu achizitia softului care gestioneaza fondurile de mediu

Ministerul Fondurilor Europene, condus de Cristian Ghinea, cere procurorilor sa verifice modul in care a fost achizitionat sistemul informatic de la Autoritatea de Management care gestioneaza fondurile europene de mediu, contract in valoare de 38 milioane de euro, informeaza Digi 24. Softul extrem de scump a fost receptionat si fara a fi testat, spune ministrul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )