Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cristian Ghinea a fost ales vicepresedinte al comisiei pentru Dezvoltare Regionala din Parlamentul European

Adevărul Adevărul,
Cristian Ghinea a fost ales vicepresedinte al comisiei pentru Dezvoltare Regionala din Parlamentul European

Europarlamentarul PLUS Cristian Ghinea a fost ales, marti, vicepresedinte al comisiei pentru Dezvoltare Regionala REGI) din Parlamentul European, conform unui comunicat de presa transmis de PLUS. continuă pe Adevărul

Cristian Ghinea, ales vicepresedinte al Comisiei pentru Dezvoltare Regionala din Parlamentul European

Europarlamentarul USR Cristian Ghinea a fost ales marti vicepresedinte al comisiei pentru Dezvoltare Regionala REGI) din PE, informeaza Uniunea Salvati Romania.

Cristian Ghinea, ales vicepresedinte al Comisiei pentru Dezvoltare Regionala (REGI) din PE

Cristian Ghinea, copresedinte al delegatiei Aliantei 2020 USR - PLUS in Parlamentul European, a fost ales astazi vicepresedinte al Comisiei pentru Dezvoltare Regionala REGI) din PE, informeaza alianta prin intermediul unui comunicat.

Florin Calinescu a intrat in politica si a fost ales presedinte al Partidului Verde: M-am inscris intr-un partid pentru ca in mintea mea nu se mai poate asa si nu-i agreez pe niciunii de pe piata

Actorul Florin Calinescu a intrat in politica, fiind ales presedinte al Partidului Verde, formatiune care la alegerile din 2012 a reusit sa obtina doi deputati, Ovidiu Iane si Remus Cernea, pe listele USL. Omul de televiziune a declarat pentru HotNews. ro ca s-a inscris intr-un partid pentru ca el crede ca nu se mai poate asa si a declinat oferte de la majoritatea partidelor pentru ca nu ii agreeaza pe niciunii de pe piata.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )