Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cristian Ghinea, noul ministru al Investitiilor: Ne asteapta o decada astrala a dezvoltarii. Ce a vrut sa spuna ministrul?

Adevărul Adevărul,
Cristian Ghinea, noul ministru al Investitiilor: Ne asteapta o decada astrala a dezvoltarii. Ce a vrut sa spuna ministrul?

Noul ministru al Investitiilor si Proiectelor Europene Cristian Ghinea a declarat miercuri, la iesirea de la audierile din comisii, ca pana in 2029, toate programele se decid in primavara si ca putem avea o decada astrala a dezvoltarii Romaniei. continuă pe Adevărul

Cristian Ghinea lasa Parlamentul European pentru Ministerul Fondurilor Europene pe care l-a condus si in Guvernul Ciolos

Ales europarlamentar in 2019, Cristian Ghinea se intoarce de la Bruxelles pentru a ocupa postul de ministrul al Fondurilor Europene, functie pe care a avut-o si in mandatul Guvernului Ciolos.

Cristian Ghinea afirma ca nu renunta la Parlamentul European pentru Guvern: Oricum nu m-as intoarce pentru Ministerul Fondurilor Europene. Este o struto-camila

Eurodeputatul USR-PLUS Cristian Ghinea, unul dintre numele vehiculate pentru Ministerul Fondurilor Europene, declara cu ceva timp in urma ca nu va renunta la pozitia din Parlamentul European pentru a prelua vreun po.

Monica Anisie este OUT. El este noul ministru al Educatiei propus de PNL

Politica romaneasca nu inceteaza sa ne surprinda. Pana acum se tot vorbea de scoaterea in afara spectrului politic romanesc a persoanelor cu suspiciuni de coruptie. Dar, se pare ca dezideratul a fost dat uitarii. Noul Guvern care va fi condus de Florin Citu se contureaza, pe zi ce trece, iar unii dintre actualii ministrii isi .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )