Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cristian Ghinea (USR): Mare parte din reforma justitiei facuta pentru a intra in UE, anulata prin propunerile lui Tudorel Toader. Ne intoarcem la epoca controlului politic pe magistrati

Hotnews Hotnews,
 Cristian Ghinea (USR): Mare parte din reforma justitiei facuta pentru a intra in UE, anulata prin propunerile lui Tudorel Toader. Ne intoarcem la epoca controlului politic pe magistrati

Mare parte din reforma justitiei facuta pentru a intra in UE este anulata prin propunerile ministrului de resort de astazi. Inspectia judiciara la MJ e cea mai grava. Ne intoarcem la epoca controlului politic pe magistrati, acuza deputatul USR Cristian Ghinea, dupa propunerile de modificare a legilor justitiei anuntate astazi de Tudorel Toader. Reactia lui Ghinea este una dintre primele venite de la opozitie dupa seria de proiecte controversate, cu impact major, anuntate miercuri de Tudorel Toader. continuă pe Hotnews

Cristian Ghinea: Daca Romania avea legile propuse de Tudorel Toader atunci nu ar mai fi intrat in UE

Deputatul USR Cristian Ghinea, critica, pe Facebook, modificarile propuse de ministrul Tudorel Toader la legile Justitiei.

Vremea va deveni rece pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea va deveni rece pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii, informeaza ANM. MARTI iN TARA Cerul va fi variabil, cu innorari, averse si posibil descarcari electrice,.

Canicula in Bucuresti si in cea mai mare parte a tarii. In vestul si in nord-vestul tarii vin ploi si vijelii in noaptea de duminica spre luni

Vremea va fi caniculara si duminica in Capitala si in cea mai mare parte a tarii, unde temperaturile vor urca pana la 37 de grade Celsius. In noaptea de duminica spre luni, precum si luni, in nord si in nord-vest, iar apoi si in restul tarii vor fi ploi torentiale, vijelii si grindina, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

Barcelona: O parte din bulevardul La Rambla, evacuata din cauza unui colet suspect

Politia spaniola a evacuat luni o parte din bulevardul La Rambla din Barcelona, dupa ce in zona a fost gasit un colet suspect, informeaza presa locala, citata de RT. Pachetul a fost gasit.

O parte din bulevardul La Rambla, evacuata din cauza unui colet suspect. Reuters: Alerta a fost falsa (VIDEO)

UPDATE:Alerta din Barcelona ar fi fost falsa, informeaza Reuters, care citeaza politia catalana. Politia spaniola a evacuat luni o parte din bulevardul La Rambla din Barcelona, dupa ce in zona a f.

Din cauza pierderilor de 70 de milioane de lei, o parte din cheltuielile RA-APPS vor fi preluate de Guvern. Executivul va investi 30 de milioane de lei in confortul demnitarilor

O parte din cheltuielile RA-APPS vor fi preluate de Guvern, dupa ce Regia de Protocolului de Stat a pierdut anul trecut peste 73 de milioane de lei.

Executivul va investi 30 de milioane de lei in confortul demnitarilor. Din cauza pierderilor uriase, o parte din cheltuielile RA-APPS vor fi preluate de Guvern

O parte din cheltuielile RA-APPS vor fi preluate de Guvern, dupa ce Regia de Protocolului de Stat a pierdut anul trecut peste 73 de milioane de lei.

Mihai Tudose: Ministrul Justitiei va finaliza pana la 1 septembrie pachetul de legi privind reforma justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va prezenta pana la 1 septembrie pachetul de legi privind justitia, a anuntat, duminica seara, premierul Mihai Tudose la Antena 3, subliniind ca acesta are o misiune foarte, foarte grea: Nu, stiu, pot sa fiu multumit sau nemultumit de domnul Toader. ) Are o sarcina foarte, foarte grea: de a finaliza acel pachet de reforma a justitiei, a afirmat Tudose, citat de Agerpres.

Pachetul de legi privind reforma Justitiei va fi gata pana la 1 septembrie, anunta premierul Tudose

Pachetul de legi privind reforma in Justitie va fi finalizat de ministrul Tudorel Toader pana la data de 1 septembrie, a anuntat premierul Mihai Tudose, duminica seara.

Instanta a decis: Cea mai MARE DESPAGUBIRE din istorie! Cat, cine si de ce?

Un juriu din Los Angeles a ordonat companiei JohnsonJohnson sa plateasca despagubiri record, de 417 milioane de dolari, unei femei aflate in spital, care ar fi facut cancer ovarian dupa ce ar fi folosit.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )