Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristian Popescu - Piedone, condamnat la un an inchisoare cu suspendare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cristian Popescu - Piedone, condamnat la un an inchisoare cu suspendare

Magistratii de la Judecatoria Sectorului 4 l-au condamnat pe fostul primar Cristian Popescu - Piedone la un an inchisoare pentru savarsirea infractiunii de folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane, insa instanta a amanat executarea pedepsei. continuă pe Wall-Street Ro

Cristian Popescu - Piedone, condamnat la un an nchisoare cu suspendare

Magistratii de la Judecatoria Sectorului 4 l-au condamnat pe fostul primar Cristian Popescu - Piedone la un an inchisoare pentru savarsirea infractiunii de folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane, insa instanta a amanat executarea pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani, anunta Agerpres.

Fostul primar Cristian Popescu Piedone - condamnat la un an de inchisoare cu suspendare

Magistratii de la Judecatoria Sectorului 4 l-au condamnat pe fostul primar Cristian Popescu - Piedone la un an inchisoare pentru savarsirea infractiunii de folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane.

Cristian Popescu - Piedone, condamnat la un an inchisoare cu suspendare

Fostul primar Cristian Popescu - Piedone a fost condamnat astazi la un an inchisoare cu suspendare, de catre Magistratii de la Judecatoria Sectorului 4, pentru savarsirea infractiunii de folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane.

Cristian Popescu - Piedone, condamnat la un an inchisoare cu suspendare pentru infractiunea de folosire a functiei pentru favorizarea unor persoane

Magistratii de la Judecatoria Sectorului 4 l-au condamnat pe fostul primar Cristian Popescu - Piedone la un an inchisoare pentru savarsirea infractiunii de folosire a functiei pentru favorizarea unor persoane, insa instanta a amanat executarea pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani.

Fostul primar Cristian Popescu Piedone, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare

Fostul primar Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, intr-un dosar in care a fost trimis in judecata pentru trei infractiuni de conflict de interese,.

Cristian Popescu Piedone, CONDAMNAT! Ce pedeapsa a primit fostul primar

Fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost condamnat, marti,la un an de inchisoare cu suspendare, informeaza Romania TV. Este vorba despre o condamnare intr-un dosar.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )