Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cristian Preda, la Adevarul Live, de la ora 13.00. Despre prezidentiabilul 007

Adevărul Adevărul,
Cristian Preda, la Adevarul Live, de la ora 13.00. Despre prezidentiabilul 007

Europarlamentarul PMP, Cristian Preda, va discuta astazi, in emisiunea Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre portofoliul de comisar european obtinut de Corina Cretu, despre aflierea PMP la familia popularilor europeni, dar si despre legaturile ascunse dintre candidatii la Presedintie si serviciile secrete. Emisiunea va fi moderata de jurnalistul Sebastian Zachmann. continuă pe Adevărul

Cristian Preda, la Adevarul Live, despre prezidentiabilul 007: Oricine ar fi, sa stie ca un mincinos nu va fi votat presedinte

Europarlamentarul PMP, Cristian Preda, a vorbit, vineri, in emisiunea Adevarul Live, despre portofoliul de comisar european obtinut de Corina Cretu, despre aflierea PMP la familia popularilor europeni, dar si despre legaturile ascunse dintre candidatii la Presedintie si serviciile secrete.

Adevarul Live de la ora 13.00 Fotograful celebritatilor: cesecrete ascund Inna, Antonia si Celine Dion

Edward Aninaru, fotograful unor celebritati precum Inna, Antonia, Celine Dion si Jay Sean, vine la Adevarul Live de la ora 13. 00, pentru a ne impartasi detalii din culisele unor sedinte foto profesioniste, dar si impresii despre vedetele cu care a lucrat. Stabilit de trei ani in Los Angeles, Edward va sustine in luna octombrie, in Romania, workshop-uri despre fotografia comerciala si de celebrities.

Adevarul Live Fotograful celebritatilor: cesecrete ascund Inna, Antonia si Celine Dion

Edward Aninaru, fotograful unor celebritati precum Inna, Antonia, Celine Dion si Jay Sean, vine la Adevarul Live, pentru a ne impartasi detalii din culisele unor sedinte foto profesioniste, dar si impresii despre vedetele cu care a lucrat. Stabilit de trei ani in Los Angeles, Edward va sustine in luna octombrie, in Romania, workshop-uri despre fotografia comerciala si de celebrities.

VIDEO Edward Aninaru, fotograful vedetelor, la Adevarul Live: Celebritatile de prima mana sunt destul de umile

Edward Aninaru, fotograful unor celebritati precum Inna, Antonia, Celine Dion si Jay Sean, a venit la Adevarul Live, pentru a ne impartasi detalii din culisele unor sedinte foto profesioniste, dar si impresii despre vedetele cu care a lucrat. Stabilit de trei ani in Los Angeles, Edward va sustine in luna octombrie, in Romania, workshop-uri despre fotografia comerciala si de celebrities.

Adevarul Live, ora 12.00. Satul romanesc in moarte clinica. Pictorul Stefan Caltia, despre colectivizare: La colholz, am fost prima data fericit ca am furat

Pictorul Stefan Caltia, martor direct al planului regimului comunist de cooperativizare a agriculturii, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre colectivizare, despre efectele dezastruase pe care acest proces l-a avut asupra satului romanesc si asupra oamenilor si despre zecile de mii de tarani arestati, deportati sau executati de comunisti.

Adevarul Live, ora 14.00: Liviu Mihaiu, despre intruparea patriotismului in campania electorala

Raluca Alexandrescu, profesor la Facultatea de Stiinte Politice, si jurnalistul Liviu Mihaiu sunt invitatii jurnalistei, Ioana Lupea, la Adevarul Live, incepand cu ora 14. in cadrul emisiunii se va discuta despre intruparile patriotismului sau ale pseudopatriotismului in campania electorala, de la mandria de a fi roman pana la discursurile anti-UDMR devenite un loc comun.

Adevarul Live, ora 12.00. Actorii Alexandra Ionita si Tudor Aaron Istodor, despre Voyeur, teatru independent si festivalul Undercloud

Astazi, de la ora 12. 00, in platoul Adevarul Live, se vor afla actorii Tudor Aaron Istodor si Alexandra Ionita, protagonistii spectacolului Voyeur, un thriller psihologic in care cei doi dau viata unui criminal in serie si unui medic psihiatru.

Adevarul Live, ora 11.00. Andreea Paul, prim-vicepresedinte PDL, despre atacul lui Traian Basescu la Klaus Iohannis

Prim-vicepresedintele PDL, Andreea Paul, va discuta, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, despre sansele lui Klaus Iohannis de a ajunge la Cotroceni, in contextul in care candidatul PSD, Victor Ponta, a lansat o serie de atacuri murdare, iar presedintele Traian Basescu si-a exprimat si el ostilitatea fata de primarul Sibiului. Emisiunea va fi moderata de jurnalistul Sebastian Zachmann.

Adevarul Live, ora 11.00: directorul INSCOP, despre rezultatele ultimului sondaj

Directorul INSCOP, Remus Stefureac, si jurnalistul Dan Marinescu vor dezbate, la Adevarul Live de la ora 11. 00, rezultatele celui mai recent sondaj care ofera date cu privire la asteptarile romanilor de la viitorul presedinte.

Adevarul Live, ora 15.00 - Mentorul studentilor care au participat la Imagine Cup si vor sa schimbe lumea

Adevarul Live de la ora 15. 00 vorbeste despre tinerii de succes din Romania si drumul lor catre concursurile internationale din domeniul tehnologiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2228 seconds )