Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cristian Topescu va fi inmormantat astazi cu onoruri militare. Unde va avea loc ceremonia

Antena3 Antena3,
Cristian Topescu va fi inmormantat astazi cu onoruri militare. Unde va avea loc ceremonia

Cristian Topescu va fi inmormantat astazi cu onoruri militare. Ceremonia va avea loc la ora 11:00, la Cimitirul Ghencea Militar. Personalitati ale sportului romanesc vin sa isi ia adio de la cel care le-a. continuă pe Antena3

Cristian Topescu a fost inmormantat cu onoruri militare

Cristian Topescu va fi inmormantat astazi cu onoruri militare. Ceremonia va avea loc la ora 11:00, la Cimitirul Ghencea Militar. Personalitati ale sportului romanesc vin sa isi ia adio de la cel care le-a.

Cristian Topescua fost inmormantat cu onoruri militare la Cimitirul Ghencea Militar

Un ultim onor i-a fost adus jurnalistului si comentatorului sportiv Cristian Topescu, vineri, la Cimitirul Ghencea Militar, la ceremonia de inmormantare, cand s-au tras trei salve de pusca.

A murit Cristian Topescu (VIDEO)

UPDATE: Cristian Topescu a murit la ora 16:00, in urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil, a anuntat Spitalul Elias. Acesta va fi inmormantat cu onoruri militare. Cristian George Topescu, in.

Gest tulburator la inmormantarea lui Cristian Topescu. Cine si-a facut aparitia la cimitir

Cristian Topescu a fost inmormantat vineri cu onoruri militare. Fostul mare comentator sportiv a fost condus pe ultimul drum de familie si de toti cei care l-au cunoscut si l-au apreciat. Citeste.

Cristian Topescu a murit. Ce marturisea celebrul comentator sportiv despre meseria de jurnalist sportiv

Cristian Topescu a murit. Celebrul comentator sportiv avea 81 de ani. Cristian Topescu a murit. Dupa cum se observa si astazi, a face comentariu sportiv nu este o indeletnicire total lipsita de pericole. Inainte.

Cristian Topescu a murit. Celebrul comentator sportiv avea 81 de ani

Fostul comentator sportiv suferea de mai multe afectiuni cronice, printre care si diabet. Cristian Topescu avea 81 de ani si a fost comentator sportiv si politician, fiind.

Cristian Topescu a murit. Legendarul comentator sportiv avea 81 de ani

Fostul comentator sportiv suferea de mai multe afectiuni cronice, printre care si diabet. Cristian Topescu avea 81 de ani si a fost comentator sportiv si politician, fiind.

Cristian Topescu a murit un om bogat: Avea o pensie militara si incasa o suma mare in fiecare luna

Cristian Topescu s-a stins la 81 de ani si, chiar daca in ultimii ani nu era in atentia publicului, reputatul comentator a dus o viata linistita, inclusiv din punct de vedere financiar.

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Cristian Topescu va fi depus astazi in Studioul 2 al TVR

Sicriul cu trupul neinsufletit al omului de televiziune Cristian Topescu va fi depus in Studioul 2 al Televiziunii Romane, joi, in intervalul 11.

Cristian Topescu a fost nmormntat vineri cu onoruri militare

Un ultim onor i-a fost adus jurnalistului si comentatorului sportiv Cristian Topescu, vineri, la Cimitirul Ghencea Militar, la ceremonia de inmormantare, cand s-au tras trei salve de pusca, transmite news. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )