Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cristian Tudor Popescu, atac la Patriarhul Daniel: Asta-i cea mai mare tristete a lui, nu ca au murit 400 de oameni

Antena3 Antena3,
Cristian Tudor Popescu, atac la Patriarhul Daniel: Asta-i cea mai mare tristete a lui, nu ca au murit 400 de oameni

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a lansat un atac dur la adresa Patriarhului Daniel, despre care spune ca ii pasa mai mult de lipsa credinciosilor de la slujba decat ca in Romania au murit peste 400 de persoane. continuă pe Antena3

CTP: Ministrul de Interne are un moment de pauza mintala. Costache a platit cu functia, ar trebui si Vela

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a criticat dur decizia ministrului de Interne Marcel Vela de a trimite politistii sa imparta lumina sfanta credinciosilor ortodocsi.

CTP, atac dur la Patriarh: Cea mai mare tristete a domnului Daniel nu e ca 400 de romani au murit cu zile, ci ca nu au clienti

Gazetarul Cristian Tudor Popescu l-a criticat vineri seara pe Patriarhul Daniel dupa ce acesta ar fi declarat ca cea mai mare tristete a preotilor romani e ca nu au credinciosi la slujba. Nu aceasta e cea mai mare tristete a domnului Daniel, ci ca nu au clienti, a rabufnit CTP, referindu-se la cei 400 de romani care au murit cu zile din pricina acestui virus.

Patriarhul Daniel ne-a virusat! Adevarat ne-a virusat! sau Cum vede Isus invierea, made by BORDaniel?

Lacomie! Asta a inteles Patriarhul Daniel din toata intelepciunea lui Isus Hristos. Nu-i destul COVID in Romania. Nu. Trebuie domle sa dam virus la tot poporul. Nu a fost destul cu lingurita, nu! Sa dam cu cuminecatura Pastelui, sa dam cu lumina sfinta. Sa dam COVID la tot poporul. Sa bagam COVID in mahalale cu forta, cu jandarmeria, cu Politia. Chestia asta merge mana-n mana cu fara-simtirea, pe care Patriarhul Daniel a binecuvantat-o odata cu momentul Colectiv. Atunci, popii au blestemat copiii ca-s satanisti si-n ziua a patra a venit un prelat de-a cadelnitat locul, in mare scarba.

Patriarhul Daniel, mesaj pentru romani inainte de Paste: Anul acesta tinem legatura cu bisericile prin rugaciune

Patriarhul Daniel le-a transmis un mesaj credinciosilor cu ocazia Sarbatorilor Pascale.

VIDEO Patriarhul Daniel: Biserica sufera mult deoarece slujitorii ei nu se pot ruga impreuna in acelasi lacas de cult cu credinciosii

Biserica sufera mult deoarece slujitorii ei nu se pot ruga impreuna in acelasi lacas de cult cu credinciosii, afirma Patriarhul Daniel intr-un mesaj transmis de Pasti. El spune ca in aceasta vreme de pandemie cu noul coronavirus, cand autoritatile sunt nevoite sa ia masuri de oprire a raspandirii bolii, casele credinciosilor devin paraclise, care, prin rugaciune, tin legatura cu bisericile.

Cum se pot spovedi si impartasi credinciosii, de Paste. Patriarhul Daniel a explicat regulile

Spovedania inseamna marturisirea unui duhovnic greselile faptuite spre a obtine iertarea lor. Ea se face cu cateva zile sau ore inainte de dumnezeiasca impartasanie, o actiune care ii declara pe credinciosi vrednici sa se impartaseasca cu Sfintele Taine. Acum, vremurile nu ne lasa sa ne purtam lasati de obisnuite, caci ce era normal altadata a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )