Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cristian Tudor Popescu a comparat-o pe Viorica Dancila cu o MAIMUTA: Nu pot sa ma abtin ...

B1 B1,
Cristian Tudor Popescu a comparat-o pe Viorica Dancila cu o MAIMUTA: Nu pot sa ma abtin ...

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comparat-o pe Viorica Dancila cu pavianul cu mantie. incep sa ma gandesc ca Susanica Gadea membra marcanta a regimului ceausist) sau Maria Bobu. continuă pe B1

Cristian Tudor Popescu: Cum a ajuns Viorica Dancila sa fie propusa premier? Prin refuzuri repetate ale unor grei ai partidului

Cristian Tudor Popescu a criticat propunerea de premier facuta de catre social-democrati. Jurnalistul a mai spus ca a ajuns sa fie propusa ca urmare a numeroaselor refuzuri ale celorlalti membri.

Cristian Tudor Popescu, despre terorismul fiscal, fuga PSD-istilor de guvernare si... Vasilica

Viorica Vasilica Dancila e net inferioara lui Sevil Shhaideh, respinsa de presedintele Klaus Iohannis, a sustinut Cristian Tudor Popescu. Nu stie decat sa spuna da si asa se va i.

Cristian Tudor Popescu, scenariu incredibil despre Dragnea

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca premierul Mihai Tudose isi contrazice propriile actiuni de pana acum, prin anuntarea demisiei. in opinia sa, Tudose ar fi trebuit sa mearga.

Cristian Tudor Popescu: Epoca totalitara Dragnea s-a incheiat in PSD

Mihai Tudose nu va fi demis in urma Comitetului Executiv al PSD de luni, ba mai mult va obtine si o remaniere a guvernului, crede jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Acesta argumenteaza aceasta afirmatie prin.

Cristian Tudor Popescu, derapaj in direct la TV. A desfiintat-o pe Viorica Dancila, la o zi dupa ce a numit-o maimuta

Cristian Tudor Popesculanseaza un nou atac furibund la adresa premierului desemnat al Romaniei,Viorica Dancila. Dupa ce marti seara, la un post de televiziune,a asemanat-o cu o maimuta, ac.

Cristian Tudor Popescu: E o greseala a PSD, nu a lui Dragnea! Asta e intrebarea-cheie pe care as pune-o

Cristian Tudor Popescuanalizeaza rezultatul sedintei PSD si constata caLiviu Dragneaa castigat, dar cu pierderi mari. Faptul ca PSD a ajuns la acest vot este o greseala a PSD,.

CTP, reactie virulenta dupa ce Viorica Dancila a fost desemnata premier: Aceasta doamna e o bataie de joc pentru Romania. E o vida

Cristian Tudor Popescu lanseaza un val de critici la adresa Vioricai Dancila, desemnata de presedintele Klaus Iohannis sa preia functia de premier. Jurnalistul a declarat, la Digi 24, ca prim-ministrul.

VIDEO CTP, despre Viorica Dancila: O bataie de joc. Mai rau decat Shhaideh. Ce portret ii face lui Dragnea

Cristian Tudor Popescu este de parere ca aceasta propunere a social-democratilor este o bataie de joc, chiar mai rau decat Sevil Shhaideh, care se pricepea la administratie.

Viorica Dancila, nominalizata de PSD pentru functia de premier

ACTUALIZARE 18:00 Viorica Dancila a sponsorizat PSD in perioada alegerilor europarlamentare 2014, cu peste 100. 000 de lei Viorica Dancila face parte din primii doi mari finantatori ai PSD din perioada alegerilor europarlamentare 2014, an in care a contribuit cu suma de 114. 402 lei, arata o investigatie a gherilaurbana. ro, in 2017. ------ * ACTUALIZARE 16:10 Dragnea: Am spus ca nu vom mai merge niciodata la Cotroceni in actualul mandat *ACTUALIZARE 14:45 Ioana Andreea Lambru, noul secretar general al Guvernului. *ACTUALIZARE 12:37 Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Fifor in functia de prim-ministru interimar. *ACTUALIZARE 10:47 Mihai Fifor, Claudiu Manda si Ecaterina Andronescu sunt numele vehiculate pentru preluarea functiei de premier. *ACTUALIZARE 07:05 Vicepremierul Marcel Ciolacu a demisionat si el: Ma voi intoarce cu fruntea sus in Parlament *ACTUALIZARE Premierul Mihai Tudose si-a anuntat demisia *Tudose a spus ca pleaca cu fruntea sus * Manda: CExN nou pentru propunerea de premier, astazi * Dragnea: La CExN, eu nu mai fac nicio propunere . Batalia de la varful conducerii PSD nu va zdruncina electoratul social-democrat, considera analistii politici consultati de ziarul BURSA. Acestia ne-au declarat: Cetatenii pro-PSD au primit bani in plus la pensii si salarii si sunt multumiti. Electoratul PSD nu are alta oferta. Acesta este si motivul pentru care cei de la conducerea PSD se bat intre ei pentru putere: sunt convinsi ca nu pot fi scosi din joc de alta formatiune politica. Avand legile electorale actuale, se poate conduce o tara cu 30% din voturile exprimate. Conducerea PSD poate sa faca toate aranjamentele pe care le doreste. PSD nu este structurat in vreun fel, nu exista alti lideri, alta echipa. Daca stapanesti bazinul electoral din judet, esti jupan si important in PSD, nimeni nu te poate inlocui.

Viorica Dancila, prima declaratie dupa nominalizarea ca premier: Daca colegii mei au avut incredere, trebuie sa nu-i dezamagesc

Viorica Dancila a avut o prima declaratie dupa nominalizarea sa ca premier. Le multumesc foarte mult colegilor mei, ma onoreaza si ma responsabilizeaza aceasta nominalizare. Nu pot face.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2724 seconds )