Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristian Tudor Popescu, despre victoria Simonei Halep: Este cea mai fericita zi din viata mea

Antena3 Antena3,
Cristian Tudor Popescu, despre victoria Simonei Halep: Este cea mai fericita zi din viata mea

Cristian Tudor Popescu a avut o prima reactie dupa victoria uriasa a Simonei Halep de la Roland Garros. Este cea mai fericita zi din viata mea. Aceasta fata poate sa fie un model pentru toti tinerii din. continuă pe Antena3

Reactie vehementa a lui Cristian Tudor Popescu, dupa victoria Simonei Halep: Indiferent ce spun imbecilii de pe net...

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a analizat victoria senzationala reusita de Simona Halep in meciul din semifinalele Roland Garros cu Garbine Muguruza, scor 6-1, 6-4. Este cel mai bun meci al Simonei pe care l.

VIDEO Cele mai frumoase momente dupa victoria Simonei Halep: Este o campioana, acum si pentru totdeauna

Lumea tenisului aplauda in picioare victoria Simonei Halep in finala Roland Garros, dupa victoria in trei seturi in fata lui Sloane Stephens.

Cristian Tudor Popescu, in lacrimi! Ce l-a adus in aceasta stare

Comentatorul de tenis Cristian Tudor Popescu a dat frau liber emotiilor la Digi24 si a marturisit ca nu-si poate stapani lacrimile, dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Roland Garros, dupa un meci ex.

Ce i-a scris Simona Halep lui Cristian Tudor Popescu in SMS-ul pe care i l-a trimis omului de televiziune

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat finala de la Roland Garros de anul trecut si va face acelasi lucru si anul acesta.

VIDEO Cele mai frumoase momente dupa victoria Simonei Halep: Sunt atat de fericita pentru amandoi

Lumea tenisului aplauda in picioare victoria Simonei Halep in finala Roland Garros, dupa victoria in trei seturi in fata lui Sloane Stephens.

Kaus Iohannis, prima reactie dupa victoria Simonei Halep

Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa victoria Simonei Halep. Seful statului a tinut sa o felicite pe jucatoarea de tenis dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros. Felicitari, Simona Halep,.

Cristian Tudor Popescu, impresionat de Halep pana la un punct: Un singur lucru i-as reprosa

Simona Halep s-a calificat pentru a treia oara in semifinale la Roland Garros, dupa ce a trecut de Angelique Kerber in trei seturi.

Prima reactie a lui Darren Cahill, dupa victoria Simonei Halep: A reusit ceva extraordinar si ar trebui sa sarbatoriti in Romania

Antrenorul Darren Cahill a declarat ca Simona Halep a reusit ceva extraordinar prin castigarea Roland Garros-ului si succesul ei ar trebui sarbatorit in intreaga Romanie. Sunt foarte mandru de ea, este.

Andrea Petkovic, mesaj dur dupa victoria Simonei Halep: Pentru toti haterii: sa va nghititi cuvintele!

Andrea Petkovic, jucatoare pe care Simona Halep a invins-o la Roland Garros in turul III, a postat un mesaj dur pe Twitter adresat celor care au crezut ca Simona Halep nu va castiga un Grand Slam. Pentru toti haterii care spuneau ca nu o sa castige niciodata un Slam pentru ca e slaba din punct de vedere mental, sa va inghititi cuvintele, a scris jucatoarea din Germania.

Site-ul oficial Roland-Garros, dupa victoria Simonei Halep: S-a nascut o campioana. Halep alunga fantomele

Site-ul oficial al turneului de la Roland Garros noteaza, sambata, dupa ce Simona Halep a castigat ultimul act cu Sloane Stephens, ca romanca a alungat fantomele, dupa ce a pierdut precedentele trei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )