Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cristian Tudor Popescu, dezvaluiri-bomba dupa primul discurs de premier (desemnat) al lui Ludovic Orban

Antena3 Antena3,
Cristian Tudor Popescu, dezvaluiri-bomba dupa primul discurs de premier (desemnat) al lui Ludovic Orban

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a criticat in termeni duri primul discurs al lui Ludovic Orban in rolul de premier desemnat. Putea la fel de bine sa-l desemneze dl Klaus Iohannis acum, sa pronunte numele lui. continuă pe Antena3

Cristian Tudor Popescu are VESTI PROASTE pentru toti romanii, dupa ce a citit stenogramele PSD

Cristian Tudor Popescu a citit stenogramele sedintelor PSD si a ajuns la o concluzie infioratoare pentru romani. CTP este de parere ca a lecturat dialoguri din congresul animalelor mecanice. in.

CTP, prima reactie dupa ce Ludovic Orban a fost desemnat premier: Vorbe, vorbe, vorbe

Cristian Tudor Popescu a oferit prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat ca premier pe Ludovic Orban, iar liderul PNL a anuntat masurile pe care noul Guvern le va lua in perioada urmatoare. Gazetarul este de parere ca prioritatile anuntate de Orban sunt doar vorbe de inaltat zmeul. CTP l-a criticat pe Ludovic .

CTP, despre numirea lui Orban in postul de premier: O non-stire. Putea sa-l desemneze pe Viktor Orban sau Victor Rebengiuc, tot aia era

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 anuntul facut de presedintele Klaus Iohannis care l-a nominalizat pe Ludovic Orban pentru postul de premier. Gazetarul a explicat ca sustinerea acestuia in Parlament este extrem de problematica, si a criticat Alianta USR-PLUS pentru ca se feresc de guvernare. Cat despre discursul liderului PNL, CTP il compara cu cel al cunoscutului economist, politolog si filosof Gheorghe Hagi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )