Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristian Tudor Popescu, dupa ce medicul Beuran a fost demis: Nu mai e sef, dar ramane chirurg, poate sa opereze in continuare. Teribil! infiorator! Groaznic!

Antena3 Antena3,
Cristian Tudor Popescu, dupa ce medicul Beuran a fost demis: Nu mai e sef, dar ramane chirurg, poate sa opereze in continuare. Teribil! infiorator! Groaznic!

Cristian Tudor Popescu a avut o reactie dura dupa ce mai multi medici de la Spitalul Floreasca au anuntat ca intra in greva, dupa ce a fost demis medicul Mircea Beuran, seful echipei medicale care a operat-o pe pacienta care a ars in sala de operatie. continuă pe Antena3

Cu cine va face Cristian Tudor Popescu emisiunea de la Digi 24. Nume greu in grila televiziunii de stiri

Noul an vine cu modificari la canalul de stiri DIGI 24, asta dupa ce colegii de la Pagina de Media anuntau in noiembrie ca celebrul jurnalist si analist Cristian Tudor Popescu nu mai aparea joia la emisiunea prezentata de Cosmin Prelipceanu. Cu cine va face Cristian Tudor Popescu emisiunea de la Digi 24 in acelasi .

Mircea Beuran a fost demis si din functia de presedinte al Comisiei de chirurgie generala a Ministerului Sanatatii

Mircea Beuran a fost demis si din functia de presedinte al Comisiei de chirurgie generala a Ministerului Sanatatii, nu doar din cea de sef de sectie la Spitalul Floreasca, in urma anchetei Corpului de Control al Ministerului Sanatatii in cazul pacientei arse in sala de operatie, care a murit cateva zile mai tarziu. Mircea Beuran era seful echipei medicale care a efectuat interventia.

Mircea Beuran a fost demis din functia de presedinte al Comisiei de chirurgie generala a Ministerului Sanatatii (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat, marti, ca medicul Mircea Beuran a fost demis si din functia de presedinte al Comisiei de chirurgie generala a Ministerului Sanatatii. Asta dupa ce.

CTP, despre medicii care au anuntat ca intra in greva dupa demiterea lui Mircea Beuran:Acesti nemernici ar trebui dati afara pe loc

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu considera ca cei 25 de medici si cadre medicale de la Spitalul Floreasca din Capitala, care au anuntat ca-si vor intrerupe activitatea in semn de protest fata de demiterea chirurgului Mircea Beuran, ar trebui dati afara pe loc si sa li se interzica sa mai practice meseria.

UPDATE: Protest la Floreasca - mai multi medici intra in greva: Este regretabil ca Beuran a fost demis inainte de finalizarea anchetei Oprita: Orice manifestare trebuie sa respecte litera legii

Mai multi medici de la Spitalul de Urgenta Floreasca au anuntat ca isi intrerup activitatea si vor asigura asistenta doar pentru urgentele majore, in semn de protest fata de sanctiunile dispuse in urma incidentului in care o pacienta a luat foc pe masa de operatie.

Kim Rasmussen a fost demis din functia de selectioner al nationalei de handbal feminin a Ungariei

Romania si Ungaria, doua dintre marile dezamagiri ale ultimului Campionat Mondial de handbal feminin, si-au demis antrenorii la inceputul acestei saptamani.

Sibiu: Un pui de urs murit dupa ce a fost lovit de o masina

Un pui de urs a murit dupa ce a fost lovit de o masina,pe un drum din localitatea Micasasa. in acest context, asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi din Sibiu a anuntat pe Facebook.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )