Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cristian Tudor Popescu, dupa victoria Simonei Halep: Urmeaza meciul secolului

Antena3 Antena3,
Cristian Tudor Popescu, dupa victoria Simonei Halep: Urmeaza meciul secolului

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a reactionat prompt la victoria Simonei Halep de la Australian Open in partida cu Venus Williams. De la primul meci cu Kaia Kanepi, Simona si-a dat drumul si va urca in acest. continuă pe Antena3

Dezvaluire-soc facuta de Cristian Tudor Popescu despre Simona Halep: Sper sa nu se fi vazut asta!

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a comentat victoria Simonei Halep in turul doi la Australian Open si a dezvaluit un moment controversat din timpul partidei cu Sofia Kenin. S-a ajuns la 4-2.

CTP, incantat de Halep: Urmeaza meciul secolului cu Serena!. Ce l-a impresionat in victoria de astazi cu Venus

Cristian Tudor Popescu a urmarit cu mare bucurie victoria categorica obtinuta de Simona Halep prin care romanca a avansat in optimile de la Australian Open.

Digi 24 CTP: Sper ca oficialii nu au vazut gestul care a ajutat-o pe Simona Halep sa cstige. Ce risca acum Halep

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat victoria obtinuta cu inima de Simona Halep joi, in meciul cu americanca Sofia Kenin, in turul al doilea de la Australian Open 2019, si a remarcat ca intr-un moment dificil al meciului pentru Simona, la 2-4 in setul decisiv, antrenorul nejucator Florin Segarceanu i-a facut un semn care a ajutat-o sa se orienteze. Sper ca oficialii nu i-au vazut gestul, a spus Cristian Tudor Popescu.

VIDEO Explozie de bucurie - Reactia Simonei Halep dupa victoria clara cu Venus Williams

Simona Halep a obtinut prima victorie in doua seturi la actuala editie de la Australian Open, dupa un joc excelent contra americanei Venus Williams scor 6-2, 6-3). Imediat dupa ultimul punct al partidei, liderul mondial a aratat o bucurie fara margini. Intra in material pentru a vedea reactia jucatoarei noastre dupa victoria care i-a adus calificarea in optimile competitiei de la Melbourne.

Prima reactie a Simonei Halep dupa victoria cu Venus Williams

Simona Halep s-a calificat, sambata, intre cele mai bune 16 jucatoare de la Australian Open dupa o victorie in doua seturi obtinuta in fata americancei Venus Williams, o fosta campioana la Antipozi.

CTP trage un semnal de alarma: De ce Halep risca sa fie sanctionata in meciul castigat cu Sofia Kenin

Cristian Tudor Popescu a analizat partida care a trimis-o pe Simona Halep in turul III de la Australian Open 2019.

DigiSport: Pur si simplu, impecabil. Reactia de milioane a lui Venus Williams, dupa nfrngerea n fata Simonei Halep

Simona Halep a aratat ca nu s-a pierdut cu firea in fata lui Venus Williams, veterana de 38 de ani fiind invinsa categoric de liderul WTA. Dupa meciul care a durat 78 de minute, Venus a oferit o declaratie de mare fair-play la adresa Simonei.

Scandal sexist urias in Australia, izbucnit din cauza Serenei Williams si a Simonei Halep

Simona Halep si Serena Williams au declansat un scandal urias in Australia, dupa ultimele lor meciuri jucate la Melbourne.

Esti nebuna! Cine este i-a dat acest mesaj Simonei Halep imediat dupa meciul cu Sofia Kenin

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Australian Open, la capatul unui meci extrem de greu cu Sofia Kenin.

Situatie ciudata la meciul Simonei Halep din turul secund de la Australian Open. Nici organizatorii nu isi pot explica asta

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Australian Open, dupa o victorie muncita in fata americancei Sofia Kenin.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )